Torben Kylling Petersen, administrerende direktør i Universe Science Park, er klar til årets sæson, der starter næste weekend. PR-foto.

Dansk turistattraktion håber på hidtil bedste sæson

”Vi har en forventning om, at sæson 2022 bliver den bedst besøgte sæson i parkens historie,” siger Torben Kylling Petersen, direktør for Universe Science Park på Nordals, der sæsonåbner 9. april.

Efter to år med coronakrise, kan Sønderjyllands største turistattraktion, Universe Science Park på Nordals, se frem til en restriktionsfri sommersæson.

Attraktionen åbner lørdag den 9. april, og parkens administrerende direktør har rekordforventninger til den kommende sæson.

”Vi har en forventning om, at sæson 2022 bliver den bedst besøgte sæson i parkens historie, med et samlet gæstetal på 150.000 fra vores åbning og frem til udgangen af uge 42,” siger Torben Kylling Petersen, administrerende direktør i Universe Science Park, og fortsætter:

”Den store optimisme og rekordforventning baserer jeg på, at turismen i Sønderjylland har det rigtig godt og at vi som destination er kommet fint ud af coronakrisen. Vi har også fået mange optimistiske meldinger fra feriehusudlejningen i området.”

Takket være Bitten & Mads Clausens Fond (Danfoss-ejerne) og deres donation på 25 millioner kroner til nyheder og fornyelse i parken, kommer gæsterne til at opleve en sæson i Universe med nye aktiviteter og forbedringer af de allerede eksisterende attraktioner, hedder det i pressemeddelelsen.

Byggeplads
Når man i år ankommer til Universe, kan det se ud som om, at man er ankommet til en byggeplads. Og det er ikke helt forkert, for byggeriet af det nye ferieresort, Nordborg Resort, er påbegyndt, og byggetrafikken skal ledes ind ad Mads Patent Vej sammen med parkens gæster.

Torben Kylling Petersen: ”Det er en udfordring vi gerne lever med, for vi ser med glæde frem til at blive en del af det nye ferieresort.”

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM).

Relaterede artikler:

Solsikkesnor kan nu bruges i Universe Science Park

Stor europæisk aktør skal drive dansk milliard-resort

Rådgivningshus skal stå for drift af nyt dansk hotel