Glenn Birkelev begyndte sidste uge som chef i Asien for en del af RoomIt by CWT. Facebook-foto.

Dansker får topjob hos stort erhvervsrejsebureau

Glenn Birkelev, kendt i den danske rejsebranche for sine år i CWT og A.P. Møller-Mærsks rejseafdeling, er blevet chef for Supplier Management i Asien for CWT’s hoteldivision, RoomIt.

Glenn Birkelev, der de seneste år har boet i Singapore oplyser om sit nye job som Director, Supplier Management, APAC (Asien og Stillehavsregionen, red) hos RoomIt by CWT fra denne måned. Det sker via opslag på hans Linkedin-profil.

Her står der også, at han med base i Singapore er blevet ansvarlig for APAC Hotel Strategy for lokale og regionale hotelkæder, herunder kontraktforhandlinger hos RoomIt i Asien og Stillehavsregionen.

Det har trods flere henvendelser ikke været muligt for STANDBY.dk at få yderligere oplysninger fra Glenn Birkelev om hans nye job.

Men Glenn Birkelev, der kom i rejsebranchen som trainee i det daværende Cimber Travel for 20 år siden, har haft en bred karriere siden da.

Efter Cimber Travel kom han siden til Carlson Wagonlit Travel, hvor han nu er tilbage. Han var, ifølge sin Linkedin-profil, seks år hos CWT inden karrieren fortsatte hos A.P. Møller-Mærsk.

Glenn Birkelev, der blandt andet har en uddannelse fra Copenhagen Business School indenfor Business Administration, Organisation & Management, kom til A.P. Møller-Mærsk som travel manager i 2007 og var her i næsten fire år frem til 2010. Her arbejdede han blandt andet med forhandling om priser på flybilletter, hoteller, biludlejning og andet med relation til rejseområdet hos A.P. Møller-Mærsk, oplyser hans Linkedin-profil.

Efter han flyttede til Singapore har Glenn Birkelev blandt andet arbejdet som freelance fotograf og han har sit eget konsulentfirma, Birkelev Consulting.

Blandt hans arbejder i Singapore-tiden har været job som regionaldirektør og chef for kundesupport, herunder helpdesk, i Asien og Stillehavsregionen hos Travelport.

Store muligheder med Roomit
Roomit by CWT, hvor Glenn Birkedal nu er blevet ansat, giver tilsluttede rejsende fra det store, globale erhvervsrejsebureaus kunder mulighed for at vælge mellem hundredtusindvis af hoteller verden over.

Roomit by CWT, er en afdeling i Carlson Wagonlit Travel, der tilbyder de rejsende hotelværelser og loyalitetsprogrammer samtidig med, at virksomhederne får bedre hjælp til at holde styr på rejser og budget. Ifølge RoomIt by CWT bookes der via denne funktion i snit 30 hotelværelser verden over – hvert minut.

Men Roomit by CWT er ikke udelukkende blevet udviklet for de rejsendes skyld. ”Flere og flere virksomheder har efterspurgt bedre styring i forhold til booking af hotelværelser. Flybilletter er blevet billigere, hvor det er gået den anden vej med hotelværelserne,” sagde direktør for Carlson Wagonlit Travel i Danmark, Torben Rodenberg, i 2017 til STANDBY.dk

Virksomhederne har mulighed for selv at lægge forskellige kriterier for bookingen ind i systemet. Men der er også en anden stor fordel ved at få samlet hotelbookingerne, som de senere år er blevet et vigtigt fokuspunkt for virksomheder og deres medarbejdere.

”En halv time efter, at der er lavet en booking via Roomit, bliver virksomheden via CWT Analytiqs orienteret om det, så de ved, hvor deres medarbejdere befinder sig rundt omkring i verden. Systemet stilles til rådighed for CWT’s kunder, og det betyder, at virksomheden hele tiden har et overblik over, hvor medarbejderne befinder sig, og med det fokus, der er på sikkerhed, er det noget, der har stor værdi,” sagde Torben Rodenberg.

Relaterede artikler:

Store forskelle på ønsker fra hotelgæster

Forretningsrejsende kan ikke undgå forsinkelser

Topchef stopper i Mærsks rejseafdeling