Cendant TDS indgår hotel-aftaler

De seneste aftaler omfatter Abba Hotels, Great Hotels Organisation, Hotusa Hotels, Keytel, Maritim Hotels, Millennium & Copthorne Hotels, Supranational Hotels.

Cendant TDS har i alt aftaler med 84 hotelkæder. Cendants BAR-program gør det muligt for store hotelkæder at tilbyde rejsebureauer adgang til priserne, enten online eller over telefonen via hotelkædens reservationssystem. Med de seneste tillæg af hotelkæder øges udbuddet i BAR-programmet med mere end 2000 hoteller.

BAR-programmet er et tilbud til alle kunder, som har tilknytning til Galileo, og som en bonus kan Cendants kunder være sikre på, at de priser, som bliver vist i Galileo, er de bedst tilgængelige priser.

“Vores BAR program giver med garanti rejsebureauer den bedste pris, men tager også hånd om uoverensstemmelser i hotelpriser via distributionskanaler, som betyder, at rejsebureauer kan spare tid ved kun at søge ét sted,” siger Jane Lewis, direktør for hotel i Cendant TDS.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.