Den danske rejsebranche får besøg fra USA

2019/08/defaultmain.jpgTURISME: Gennem efteråret kommer delegationer til Danmark fra USA for at promovere De Amerikanske Jomfruøer, Florida, New York og Oregon – samt næste års Pow Wow i Chicago, oplyser Discover America Danmark.

Den danske Discover America-komite har netop rundet sine første 100 medlemmer, heraf er 40 turisme-leverandører fra USA, oplyser komiteens nyhedsbrev.

I løbet af efteråret kommer der delegationer til Danmark fra US Travel Association, der skal overbevise rejsebureauerne om at deltage i næste års Pow Wow i Chicago, samt salgsfremstød fra Florida, New York, Oregon og U.S. Virgin Islands (De Amerikanske Jomfruøer).

Den danske Discover America-komite har stand på feriemessen i Øksnehallen i midten af oktober i år. Selv arrangerer Discover America Danmark 3. marts næste år atter Nordens største USA-workshop i København med forventet deltagelse af 300 rejsebureau-agenter og pressefolk fra de skandinaviske lande.

Sidste år var der atter over en million indrejser af nordiske statsborgere til USA, der fortsat er største oversøiske rejseland fra Norden.

Læs mere på Discover America Danmarks hjemmeside: discoveramerica.dk