Direkte med TUI til Europas hotteste filmkulisse

Game of Thrones, Star Wars: The Last Jedi, Robin Hood og formentlig også den kommende James Bond-film er blot nogle af de film og serier, der benytter Dubrovnik som kulisse. 

Skønne, middelalderlige omgivelser, dramatiske kystlinjer og et indbydende Adriaterhav får både produktionsselskaber og danske rejsende til at flokkes om Dubrovnik. Derfor åbner TUI nu for direkte rejser til den sydlige kroatiske kystperle.

Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark: ”Med en flyvetid på under 2,5 timer er Dubrovnik et oplagt feriemål for børnefamilier eller par, der vil have en bekvem og hurtig rejse.

Som noget sjældent byder Dubrovnik også på en badestrand inde i byen ved navn Copacabana. Ud over selve byen byder kyststrækningen på sceniske resortområder med blandt andet øen Korcula, hvor TUI har koncepthotellet Blue Star.

TUI har de seneste år udvidet sit sommerprogram med to andre kroatiske feriemål, Split og Pula. Men efterspørgslen på rejser til Kroatien er langt fra toppet endnu.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.