Josephine Piplits (Arkivfoto)

Direktør fratræder i C&C Travel

Efter blot to års ansættelse som kommerciel direktør slutter samarbejdet mellem Josephine Piplits og Luca Harrasser Burmeister hos C&C Travel.

Den 22. august 2016 trådte Josephine Piplits ind ad døren hos C&C Travel i København som nyudnævnt kommerciel direktør i det succesfulde rejsebureau. Her afløste hun Dorte Juul Mydtskov, der netop havde forladt C&C Travel efter syv års ansættelse som bureauchef.

Men blot to år og tre måneder senere er Josephine Piplits på vej ud af døren igen, da hun netop er fratrådt sin stilling.

“De sidste to år har vi været igennem en udvikling, som gør, at vi står med et stærkt fællesskab på tværs af organisationen. Vi står også med en skarp vision om at sende vores gæster ud på rejser, hvor mødet med mennesker skal bidrage til en større forståelse for forskellighed. Josephine har været en stor del af denne udvikling, og vi er taknemmelige for hendes indsats,” hedder det i en meddelelse fra administrerende direktør Luca Harrasser Burmeister.

Skulle skabe platform for vækst
Josephine Piplits blev ansat til at videreudvikle den kommercielle organisation og struktur og dermed skabe platformen for de ambitiøse vækstplaner.

C&C Travel kom ud af 2015 med over 100 millioner kroner i omsætning, og Luca Harrasser Burmeister sagde ved ansættelsen af Josephine Piplits, at det var planen, at omsætningen skulle stige til 150 millioner kroner senest i 2019.

Indtil videre er det da også gået nogenlunde efter planen. I 2017 var omsætningen nået op på 128 millioner kroner med et overskud på 6,7 millioner kroner.

Fokus på at videreudvikle organisationen
I forbindelse med ændringen i organisationen har Jakob Sams fremover fået ansvaret for markedsføring, mens Martin Büchner Marschner er ansvarlig for fly.

“I den kommende tid vil vi have fokus på at videreudvikle vores organisation og opfylde vores vision om at producere og sælge rejser med et menneskeligt ansigt. Vi har fået sat et stærkt hold på vores kontorer i København, Aarhus og Herning, og der venter mange spændende tiltag for C&C Travel i fremtiden,” lyder det i meddelelsen fra C&C-direktøren.

Torsdag har Luca Harrasser Burmeister ikke mulighed for at give en kommentar. Det er til gengæld lykkedes at få en kort kommentar fra hovedpersonen.

“Det har været en fantastisk rejse de sidste to år og vi skilles som venner. Jeg glæder mig til at følge C&C på deres videre færd,” siger Josephine Piplits.

 

Relaterede artikler:

Kendt rejsebureau åbner nyt kontor

Ny topchef i stort rejsebureau