Ny topchef i stort rejsebureau

Josephine Piplits bliver sidst i august ny kommerciel direktør i C&C Travel – hentet fra topjob i Danmarks største erhvervsrejsebureau, CWT.

Josephine Piplits bliver sidst i august ny kommerciel direktør i C&C Travel – hentet fra topjob i Danmarks største erhvervsrejsebureau, CWT.

TURISME: Et af Danmarks største leisurebureauer erstatter sin bureauchef med kendt profil fra stort erhvervsrejsebureau, der i sit nye job bliver kommerciel direktør.

C&C Travel, et af landets største rejsebureauer for oversøiske rejser, har netop opsagt sin bureauchef de seneste syv år, 50-årige Dorte Juul Mydtskov.

I stedet har C&C ansat Josephine Piplits som kommerciel direktør, hentet fra Danmarks største erhvervsrejsebureau, CWT. Hun er et af CWT’s stjernefrø – hun er i det nordiske ledelsesteam med ansvar for Supplier Management.

Josephine Piplits, der tidligere har været hos erhvervsrejsebureauerne BTI Nordic og VIA Travel (i dag Egencia), er også bestyrelsesmedlem i Dansk Rejsebureau Forening på vegne af erhvervsrejsebureauerne; en post hun formentlig må trække sig fra, når hun skifter til et leisurebureau.

Josephine Piplits starter hos C&C 22. august, hvor hun får det kommercielle og ledelsesmæssige ansvar og skal videreudvikle den kommercielle organisation og struktur, samt skabe platform for C&C Travels vækstplaner.

C&C Travel, der har hovedkontor i København og filial i Aarhus, har Thailand, Fillippinerne, Sri Lanka, Cuba og Sydamerika som største destinationer.

Om årsagen til opsigelsen af Dorte Mydtskov og ansættelsen af Josephine Piplits, henviser C&C Travels adm. direktør, juristen Luca Harrasser Burmeister, til

den tekst, bureauet udsendte i går til nære samarbejdspartnere i rejsebranchen. Her stod bl.a.:

”Dorte har gjort et fantastisk arbejde i sine syv år hos C&C Travel, og vi er meget taknemlige for den måde, C&C Travel har udviklet sig under Dortes ledelse.”

Mens Dorte Mydtskov er selvlært i rejsebranchen, har Josephine Piplits en CBA (Certificate in Business Administration) fra AVT Business School i København og en HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København (CBS). Herudover har hun bl.a. gennemført en masterclass i psykologi og Leading Leaders Programme på CWT’s hovedkontor i Paris. Det var i går ikke muligt at træffe Josephine Piplits.

Luca Harrasser Burmeister ønsker ikke at gå i detaljer om, hvordan koblingen mellem C&C og Josephine Piplits opstod, men han sagde i går til standby.dk:

”Josephine skal implementere vores strategi på det kommercielle område, og sikre den rette balance mellem det kommercielle og menneskelige fokus i vores organisation. C&C skal fastholde vores positive vækst og udvikle os videre samt fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere i rejsebranchen.”

Store ambitioner

”C&C har store ambitioner. Det går godt, mens vi sidste år havde omsætning på 100 mio. kr., forventer vi i år 125 mio. kr. og igen et mindre millionoverskud – senest i 2019 forventer vi omsætning på 150 mio. kr.,” sagde Luca Harrasser Burmeister og tilføjede:

”Vi har en vækstplan mod 2019 med mange aktiviteter og store ambitioner. Vi skal bl.a. have mere vækst i Jylland.”

Taler flydende thai

Til standby.dk sagde Dorte Mydtskov i går:

”C&C Travel laver en strukturændring, min opsigelse var en overraskelse, for det går rigtig godt i C&C.”

Dorte Mydtskov er i bestyrelsen for C&C Travel, en post hun også fratræder.

Hun kom i rejsebranchen af ”bagvejen,” starten var et år som ”meget ung udvekslingsstudent i Thailand,” hvor hun bl.a. lærte at tale thai.

”Jeg er en håndværker med ekspertise i rejser til navnlig Thailand og Asien,” sagde hun.

Dorte Mydtskov har bl.a. tidligere været hos Grace Tours og var i rejsebureauet Marco Polo inden skiftet til C&C Travel.

Som bureauchef har hun bl.a. haft kontakten til C&C’s leverandører, herunder flyselskaberne – C&C’s største kunder på dette område er Emirates, KLM, Srilankan, Thai Airways, Turkish Airlines og Qatar Airways.