Kendt rejsebureau åbner nyt kontor

C&C Travels kommende kontor i Herning.

TURISME: Et af Danmarks store leisurebureauer får til januar sit andet rejsebureau i Jylland.

”C&C Travel har store ambitioner. Vi har en vækstplan frem mod 2019, hvor vi håber på en årlig omsætning på 150 millioner kroner. Vi skal bl.a. have mere vækst i Jylland.”

Det sagde adm. direktør for københavnske C&C Travel, Luca Harrasser Burmeister, sidste år til standby.dk

I går fulgte det store oversøiske rejsebureau op på et af løfterne og bekendtgjorde, at man 19. januar næste år åbner rejsebureau på Bredgade i Herning med i første omgang to medarbejdere. C&C Travel har i forvejen rejsebureau i Aarhus ud over hovedkontoret i København.

Til standby.dk siger Josephine Piplits, kommerciel direktør i C&C Travel, til standby.dk: ”Vi vil gerne tættere på vores jyske kunder og være mere i øjenkontakt med dem – og vi ser et godt potentiale i Herning. Vi har allerede mange jyske kunder, men vil naturligvis gerne have flere. Det kan vi blandt andet få ved at komme i øjenkontakt med dem, nu snart også i Herning. Herning er en driftig by, hvilket passer godt til os i C&C. Vi vil gerne vokse i Jylland, hvor vi endnu ikke er så kendte. Og så må fremtiden vise, om vi åbner flere rejsebureauer.”

C&C Travel har årligt cirka 9.000 passagerer – rejsebureauets største destinationer er Filippinerne, Sri Lanka, Cuba og Thailand – og blandt de flyselskaber, bureauet bruger mest, er Air France KLM, Emirates, Thai Airways, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Vestjyde i spidsen for nyt rejsebureau
Til at stå i spidsen for C&C Travels kommende kontor i Herning kommer Morten Kjær, der i dag arbejder på kontoret i Aarhus. Han er opvokset i Vestjylland og har familie og venner i blandt andet Herning. Samtidig har han mange års erfaring fra rejsebranchen og har både boet og studeret i udlandet i årevis.

”Jeg ser meget frem til at have min hverdag i Herning og på den måde være i tættere kontakt med vores mange jyske kunder. Planlægning af ens drømmerejse behøver jo ikke være en rejse i sig selv på tværs af landet. Jeg glæder mig til at dele ud af min ekspertise og være med til at opfylde kundernes drømme,” siger Morten Kjær i en pressemeddelelse fra C&C Travel.

Netop det personlige møde med kunderne er vigtigt for C&C Travel, understreger adm. direktør, Luca Harrasser Burmeister: ”Det betyder meget for os at have kontorer rundt omkring i Danmark, så vores gæster kan møde os, og vi kan indfri vores ambition om, at vores kunder kan møde os ansigt til ansigt,” siger han og tilføjer, at C&C Travels motto er ‘Rejser med et menneskeligt ansigt’.

I dag skræddersyr C&C Travel rejser til 24 lande over hele verden ligesom der tilbydes grupperejser med dansk rejseleder til både Sri Lanka og Cuba.

Relaterede artikler:

Kendt rejsebureau skifter direktør

Rejsebranchen med til at sætte ny indsamlingsrekord

Ny topchef i stort rejsebureau