Frederik Jelstrup, til venstre er fra årsskiftet direktør for Bygholm Park og forlader direktørjobbet på kædens Keller Park, hvor han afløses af Maria Munkebo. Til højre er det Peter Schelde, Comwells koncernchef. Foto: Comwell Hotels.

Direktørrokade hos stor dansk hotelkæde

Ved årsskiftet overtager danske Comwell driften af Scandic Bygholm Park. Hotellet ved Horsens skifter navn til Comwell Bygholm Park. Der er nu sat navn på hotellets nye direktør – og afløseren.

Med Comwell Bygholm Park kommer Comwell op på at drive 17 konference- og spahoteller i Danmark samt et i Sverige. Desuden har Comwell driften af konferencevirksomhed i Aarhus under varemærkerne Centralværkstedet og Smedien. I alt råder Comwell over 2.855 værelser og 430 møde- og konferencelokaler.

Og når danskejede Comwell Hotels ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park med 142 værelser i Horsens, bliver det med en intern mand ved roret – nemlig den nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park vej Vejle, 51-årige Frederik Jelstrup.

På Kellers Park rykkes Maria Munkebo, i dag chef for meetingdesign på konference- og spahotellet op som hoteldirektør.

I pressemeddelelse siger Peter Schelde, Comwells koncernchef: ”Med lidt over 20 år hos Comwell er det en erfaren profil, vi sætter i spidsen for Bygholm Park. Frederik Jelstrup kommer med stærk F&B baggrund, der skal bidrage til at udvikle nye koncepter. Derudover har Frederik stor erfaring med renoveringsprojekter, en styrke i forhold til de markante renoveringsplaner vi har for Bygholm Park.”

Lang karriere i Comwell Hotels
Frederik Jelstrup er udlært tjener og har senere taget en diplomuddannelse i service management med fokus på hoteldrift. Han begyndte i Comwell i 2000 som restaurantchef på Comwell Middelfart.

I 2008 var han som restaurantchef med til at åbne Comwell Kellers Park, hvorefter han i 2011 rykkede til Comwell Kongebrogaarden ved Middelfart som hotelchef. Godt halvandet år senere overtog han rollen som hotelchef på Comwell Middelfart, inden han i 2017 kom til Comwell Kellers Park som hoteldirektør.

Selv siger Frederik Jelstrup: ”Jeg ser frem til min nye rolle som hoteldirektør på Bygholm Park og at blive en del af det lokale erhvervsliv i Horsens.

Hotellet er en spændende forretning med mange muligheder. Og Horsens er en by i stor udvikling, og jeg glæder mig til at åbne for et renoveret og opdateret Bygholm Park, som både byder på mødefaciliteter, værelser og gode muligheder for at holde fester,” siger han.

Ny hoteldirektør startede som reservetjener
På Comwell Kellers Park overtager Maria Munkebo, den nuværende chef for meetingdesign, stillingen som hotelchef på hotellet ud mod Vejle Fjord.

Maria Munkebo er med egne ord nærmest opvokset i Comwell. Hun startede som 19-årig som reservetjener på Comwells daværende hotel i Sønderborg – et job hun havde mere eller mindre fast i fem år ved siden af sit studie til serviceøkonom med speciale i service management.

I 2008 rykkede hun til København og efter en lille afstikker til Zleep Hotels, startede hun i 2009 som salgskoordinator i Comwell. Godt to år senere blev Maria Munkebo bookingchef og var det frem til 2017, hvor hun skiftede til Hotel Sanders i København og var med til at starte det.

Herefter flyttede hun tilbage til Jylland, og siden maj 2018 har hun haft sit nuværende job på Comwell Kellers Park.

 

Relaterede artikler:

Scandic overtager kendt jysk hotel

Stor kongreskæde tilbyder afbestillingsforsikring

Ny direktør for tre danske overnatningssteder