Niels Jørgen Jensen er fra 1. september ny administrerende direktør for Fårup Sommerland, Danmarks sjette mest besøgte forlystelsespark. Her har han været alt fra sæsonansat til general manager. PR-foto.

Ny direktør i Fårup Sommerland

Den 1. september tiltræder Niels Jørgen Jensen som ny administrerende direktør i Fårup Sommerland. Han er i dag driftsdirektør i LEGO House i Billund.

En gammel kending vender tilbage, når 41-årige Niels Jørgen Jensen afløser – dog først til september – Per Dam Jensen som administrerende direktør i Fårup Sommerland. Han stopper med udgangen af april for at blive administrerende direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning.

Fra 1. maj og indtil Niels Jørgen Jensens tiltræden 1. september er hovedejer af Fårup Sommerland, Henrik Schnack, registreret som direktør. Fårup Sommerland er med cirka 600.000 årlige gæster Danmarks sjettestørste forlystelsespark.

Niels Jørgen Jensen kender Fårup Sommerland indgående, idet han indtil oktober 2014 var general manager i parken – siden han forlod den nordjyske forlystelsespark har han været hos Lego House i Billund som senior operations director.

Udvidet erfaringsbase
Bestyrelsesformand for Fårup Sommerland, Ole Mølgaard, siger i en pressemeddelelse:

”Vi er glade for at kunne præsentere Niels Jørgen som ny direktør. Han kender Fårup særdeles godt, har et stærkt netværk i branchen og har de seneste år fået udvidet sin erfaringsbase betragteligt ved at have været med i lanceringen og driften af Lego House. Vi er helt sikre på, at han er den rette til at stå i spidsen for Fårup i de kommende år.”

Niels Jørgen Jensen er cand.merc. og har gennem sine år i Fårup Sommerland været alt fra sæsonansat til personalechef, parkleder og senest general manager. Siden november 2014 har Niels Jørgen Jensen været en central nøglespiller i opbygningen og ledelsen af Lego House, der ofte anerkendes som én af de mest nyskabende og innovative attraktioner i et globalt attraktionsperspektiv, oplyser Fårup Sommerland.

Niels Jørgen Jensen har været med i hele processen fra planlægning og lancering af Lego House til nu at være ansvarlig for driften. Selv siger han om sin kommende returnering til Fårup Sommerland:

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Fårup. Jeg kender parken særdeles godt, og den har altid betydet meget for mig. Fårup har de seneste år gennemgået en spændende udvikling, og jeg glæder mig til at komme ombord og være med til at videreudvikle Fårup sammen med bestyrelsen og den dygtige og dedikerede stab af både faste medarbejdere og sæsonansatte.”

 

Relaterede artikler:

Fårup Sommerland vinder Havfrueprisen 2019

Direktørskifte i Fårup Sommerland

Forlystelsespark har stor stigning i mødegæster