Direktørskifte i SAS i top

Elisabeth Milton Hemmingsen – nu forhenværende i SAS.

Elisabeth Milton Hemmingsen – nu forhenværende i SAS.

VOR EGEN VERDEN: Da den globale direktør i SAS fratrådte i al ubemærkethed, og vi skrev om den udvikling, blev det ugens mest læste Efterfulgt af nyheden om, at Finnair populært sagt laver en Norwegian- løsning.

Det var et tæt opløb om førstepladsen på ugens top 10 listen over de mest læste enheder på standby.dk. Nyheden om, at SAS globale salgsdirektør, Elisabeth Milton, i al stilhed er fratrådt efter 20 år i SAS i forbindelse med en angivelig uenighed om en helt ny struktur på vej i slutningen af september, fik ugens fleste kliks.

På andenpladsen kom nyheden om, at Finnair i bedste Norwegian-stil starter med at hyre eksterne og billigere kabinepersonale til en række ruter til Asien. Endelig på tredjepladsen dukkede Norwegian op igen i sagen om, at USA trækker i langdrag med en tilladelse til at flyve på irsk licens oversøisk til USA.

Top 10 listen bland t de mest læse så således ud: 1. SAS direktør fratræder, 2. Finnair laver en Norwegian, 3. USA udskyder godkendelse af Norwegian, 4. Thailand udvider opholdstilladelse, 5. Debatindlæg om overborgmesterens reaktion på SAS langruter uden om København, 6. Rom fordobler hotelskatten, 7. Lufthansa strejke, 8. Bella Center  hoteldirektør udnævnt, 9. Rusland savner svar på nedskydning af fly og 10: Når turistbureauer blegner (klumme).