Hotel Marina i Vedbæk har kendt bedre dage – nu skal hotellet opgraderes og har i den anledning fået ny direktør. Foto: Core Hospitality.

Direktørskifte på kendt dansk hotel

Hotel Marina i Vedbæk nord for København – kendt som tidligere hjemmebanehotel for det danske fodboldlandshold – får rumænske Manuela Iorga, hentet fra Zleep Hotels, som ny direktør.

Rumænske Manuela Iorga, der har boet i Danmark i en lang årrække, overtager posten som direktør på trestjernede Hotel Marina i Vedbæk med 126 værelser, hvor hun afløser Susanne Lili Jensen.

Manuela Iorga har overtaget direktørposten for trestjernede Hotel Marina i Vedbæk, hvor hun afløser Susanne Lili Jensen. Pressefoto.

Hotel Marina på Strandvejen ud til Øresund, drives af Core Hospitality, et søsterselskab til Zleep Hotels. Det har ikke været muligt for STANDBY.dk at træffe administrerende direktør for Core Hospitality, Per Denker Sørensen, om årsagen til direktørskiftet på Hotel Marina.

Manuela Iorga kommer til Marina-hotellet fra stilling som hotelchef for senest Zleep-hotellet på Vesterbro i København, Zleep Hotel Copenhagen City. Hun har tidligere haft seks år med at rebrande og renovere Zleep Hotel Copenhagen Airport på Løjtegårdsvej i Kastrup.

Om valget af Manuela Iorga som ny direktør for Marina skriver Core Hospitality i en pressemeddelelse: ”Hendes profil er et stærkt match med ejendommens fremtidige udvikling og visioner.”

Hotel skal opgraderes
Marina-hotellet står også foran en renovering og opgradering, som Manuela Iorga nu skal stå i spidsen for. Ejerne af selve bygningen med Marina-hotellet arbejder med planer om hvad komplekset fremover skal huse, udover hotellet.

”Der er en række meget store planer for at få mere liv i komplekset, der ligger med en fantastisk udsigt til Øresund – men endnu er der intet konkret,” siger Kristian Haaber, brand manager hos Core Hospitality, til STANDBY.dk

Core driver foreløbig tre hoteller i Danmark, udover Marina også Moxy Copenhagen, der åbnede tidligere i år, samt Quality Airport Hotel Dan ved Københavns Lufthavn.

Hotel Marina husede i mange år det danske fodboldlandshold forud for hjemmekampe i København – men landsholdet har i dag Marienlyst ved Helsingør som hjemmebanehotel.

”Hotel Marinas omegn er en helt fantastisk destination, og nu skal vi bevise, hvad hotellet kan. Jeg elsker den slags udfordringer, som den kommende tid kræver,” siger Manuela Iorga i pressemeddelelsen.

Og i samme pressemeddelelse siger Per Denker Sørensen, administrerende direktør i Core Hospitality: ”Manuela har altid været en loyal, positiv og arbejdsom kollega. Jeg har tidligere arbejdet meget tæt med Manuela i Zleep, og vi er rigtig glade for at hun er på holdet i Vedbæk.”

Relaterede artikler:

Zleep Hotels udskiller datterselskab

Dansk hotelkæde solgt til Tyskland

Nu har København tre Marriott-hoteller