Per Denker Sørensen er ny administrerende direktør for hoteldriftsselskabet, Core Hospitality, der hører under Zleep Hotels. Foto: Zleep Hotels.

Zleep Hotels udskiller datterselskab

Den danske Zleep-kæde, der netop er overtaget af Deutsche Hospitality, gør Zleep-koncernens hoteldriftsselskab, Core Hospitality, til selvstændig enhed med egen administrerende direktør.

Den nuværende driftsdirektør hos Zleep Hotels, Per Denker Jørgensen, afløser Zleep-koncernens ejer, Peter Haaber, som administrerende direktør for Core Hospitality.

Hoteldriftsselskabet Core Hospitality driver foreløbig to hoteller i Danmark, Hotel Marina i Vedbæk nord for København og Quality Airport Hotel Dan ved Københavns Lufthavn.

Hertil kommer to Moxy-hoteller, et samarbejde mellem Marriott og IKEA; det første Moxy-hotel åbner i midten af marts i København, mens det andet, i norske Bergen, står klar i 2021. Ændringen med udskillelsen af Core fra Zleep-koncernen sker i forbindelse med Deutsche Hospitalitys investering i selve Zleep Hotels. Her har den tyske hotelgruppe netop købt 51 procent af Zleep for et trecifret millionbeløb.

Peter Haaber, bestyrelsesformand for Core Hospitality, siger til STANDBY.dk:

”Core Hospitality skal naturligvis fortsætte med at vokse – jeg kan sagtens forestille mig et nyt hotel hvert år komme ind under Core.”

”Vi får også adskillelsen mellem Zleep og Core for at synliggøre både internt i Zleep, men også overfor markedet generelt, at Core er noget andet end Zleep; at vi har disse to varemærker har skabt nogen forvirring om, hvad de hver især repræsenterer,” siger Peter Haaber og tilføjer:

”Vi startede Core i slutningen af 2017, og det skal nu være mere tydeligt, at Zleep og Core er to separate varemærker. Deutsche Hospitality har ikke den store interesse i Core, der derfor heller ikke er omfattet af handlen mellem Zleep og Deutsche Hospitality,”

Selve Zleep omfatter i dag foreløbig 11 hoteller, ti i Danmark og et nyåbnet med 152 værelser i Upplands Väsby mellem Stockholm og Sveriges hovedlufthavn, Arlanda. Zleep-koncernen omsatte sidste år for næsten 150 millioner kroner – en stigning fra 130 millioner kroner i 2017.

2 deler job som driftsdirektør
Med Per Denker Jørgensen som ny administrerende direktør for Core Hospitality står hans hidtidige job som driftsdirektør hos Zleep Hotels ledigt.

Men det deles mellem den nuværende chef for Zleep Hotels i Jylland, Jytte Vestergaard, der også bliver ansvarlig for driften i Vestdanmark – men Birgitte Nørgaard på fredag, 1. februar, tiltræder som driftsdirektør for Zleep Hotels i Østdanmark – hentet fra chefstilling i ISS.

Stor brancheerfaring
Per Denker Sørensen har gennem 20 år haft lederstillinger i hotelbranchens største virksomheder i Norden. De seneste over fire år har han været driftsdirektør for Zleep Hotels.

”Det er lidt vemodigt at forlade Zleep og ikke mindst de mange dygtige kolleger, som gennem årene har bidraget til udviklingen af virksomheden, til den succes den er i dag. Samtidig glæder jeg mig til at fokusere på opgaven i Core Hospitality og de udfordringer, som venter her. Det bliver en rigtig spændende rejse, og jeg er både stolt og ydmyg over den tillid, der her er vist mig,” siger Per Denker Sørensen i pressemeddelelse.

Per Denker Sørensen kom til Zleep Hotels i 2014, tidligere har han været blandt andet driftsdirektør hos Nordic Choice Hotels, generalmanager hos Folkeferie.dk og Comwell Hotels samt salgschef hos Scandic Hotels.

Relaterede artikler:

Dansk hotelkæde solgt til Tyskland

Endnu en salgschef til Zleep Hotels

Nyt Marriott-hotel i København klar med direktør