DRF fik nyt bestyrelsesmedlem

På Danmarks Rejsebureau Forenings årsmøde i går, torsdag, skulle der bl.a. findes nyt bestyrelsesmedlem for erhvervsrejsebureauers fraktion. Det blev adm. direktør for Danmarks største erhvervsrejsebureau, CWT, Sophie Hulgard (foto).

 

Hun afløser Vejle Rejsers hovedaktionær og adm. direktør, Ole Svendsen, der ikke ønskede genvalg til en ny to-årig periode.
Ole Svendsen kunne dog ikke personligt ønske Sophie Hulgard til lykke med bestyrelsesposten – han er nemlig strandet i Grønland pga. aske-skyen.

 

Siden 2005 har der ikke været en kvinde i bestyrelsen, dengang var det direktør Lone Bach fra det daværende rejsebureau Gate Eleven (senere MyTravel Tango, i dag Spies).

 

Bestyrelsen for DRF udgøres af en formand plus de fem formænd for de fem grupperinger, fraktioner.
DRF’s bestyrelse har nu denne sammensætning:

 

Bestyrelsesformand, FDM travels produktchef, Jesper Ewald.

 

Næstformand er adm. direktør hos turoperatøren Billetkontoret, Jesper Schou, formand for pakkerejsearrangørernes fraktion, ATO.

 

Bureauchef Søren Andersen fra Danmarks største rejsebureaukæde, DSB Rejsebureau, er formand for LTO, fritidsrejsebureauernes fraktion.

 

Direktør i Absolute Scandinavia, Søren Damstrup, er formand for incomingbureauernes fraktion, ITO.

 

Adm. direktør i CWT, Sophie Hulgard, er ny formand for FTO, forretningsrejsebureauernes fraktion.

 

Henrik Thomasen, tidl. adm. direktør for 65-Ferie, er formand for BTO, Busrejsebureauernes fraktion.

 

Der er mere om Danmarks Rejsebureau Forenings årsmøde, der i år blev holdt i Charlottehaven på Østerbro, i Take Off Weekly.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten