DSB aflyser bedre internet

fordel-open-fri-internet_v4Det er usikkert, om der er signal. Det svinger fra tog til tog og strækning til strækning. Det vil DSB gøre noget ved, men har nemlig aflyst et udbud, som skulle have sikret wi-fi i toge og på stationer.

DSB takkede nej til udbuddet, da prisen var for høj, siger chef for forretningsudvikling hos DSB Aske Wieth-Knudsen til Ingeniøren: ”Kvaliteten og prisen matchede ikke. Vi ville ikke få det kvalitetsløft, vi ønsker, mener Han understreger, at det stadig er ambitionen, at passagerne skal have en stabil netforbindelse, så der kan arbejdes i toget: ”Det, at sikre en stabil og hurtig internetforbindelse i tog, er ikke teknisk simpelt, for så havde vi gjort det”.

DSB venter nu på, at Banedanmark sammen med de fire store mobilselskaber sætter gang i et projekt for at skabe bedre mobil- og internetforbindelse, men ingen ved, hvornår det går i gang.
DSB og Banedanmark siger til DR Sjælland, at en langsigtet løsning er hægtet op på Togfonden, der i øjeblikket er politisk usikkerhed om.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.