DSB-kunder kræver kompensation

togperronFlere og flere tager kontakt med DSB for at få kompensation for forsinkelser på deres rejser. Klagetallet er steget især efter Banedanmark i påsken startede store sporarbejder bl.a. på Vestfyn.

Inden påske havde DSB omkring 100 henvendelser om rejsetidsgaranti, men efter de store sporarbejder ligger der nu 9.300 sager: ”Bunken er vokset med ekspresfart. Samtidig oplever vi, at flere vælger at ringe til DSB, hvilket giver øget pres på vores telefoner”, siger Aske Wieth-Knudsen, chef for forretningsudvikling i DSB.

Signalfejl og overgravede kabler har udfordret driften. Oven i de planlagte forlængede rejsetider har der været uforudsete forsinkelser på over en halv time. Det er i de tilfælde, kunderne kan benytte sig af rejsetidsgarantien.

Derfor ansætter DSB 16 vikarer til at svare på henvendelser. Kunderne skal p.r. regne med en sagsbehandling på otte uger, hvilket er mere end dobbelt så lang tid som normalt.

Sporarbejderne over Fyn fortsætter over sommeren til og med 9. august.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.