Cimber skifter til SGS Handling


Flyselskabet Cimber Air skifter den 1. maj handlingagent i Københavns Lufthavn. Fremover er det SAS-handlingselskabet SGS Ground Service, der skal håndtere det danske flyselskab på dets i alt fem udenrigsruter.

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Novia, og har ikke noget at udsætte på dette”, fortæller Salgs- og Marketingchef i Cimber Air, Bjarne Rasmussen, og fortsætter : ”Når vi alligevel skifter til SGS, skyldes det, at vi får et mere logisk og sammenhængende produkt. Mange af vores kunder rejser på gennemgående billet, booket direkte hos SAS, og når disse passagerer har skullet ændre noget på deres billet i Kastrup, på den strækning som Cimber flyver, har de ganske logisk henvendt sig hos SGS (SAS) – for her at blive henvist til Novia. Det har givet anledning til en del forvirring hos nogle af vores passagerer.”

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.