Sun-Air øger aktiviteter fra Aalborg

Årsagen er, at den nuværende operatør har valgt at indstille flyvningen. Forbindelsen vil få følgende fartplan på alle hverdage.

BA 8209      Aalborg – Billund               06.30 – 07.00
BA 8210      Billund – Aalborg               21.50 – 22.20

Ruten vil blive opereret med Sun-Airs Dornier 328 fly. Fra samme dato indsættes denne flytype ligeledes på ruten Aalborg – Oslo. Det betyder en forøgelse af kapaciteten på 75 % per afgang.

”Forbindelsen fra Aalborg passer perfekt til vore direkte ruter fra Billund til Prag, Düsseldorf, Manchester og Bruxelles. Gennem det seneste år har ca. 32.000 passagerer benyttet ruten Aalborg-Billund for at komme videre ud i verden, og vi ved, at folk har været glade for det hurtige og bekvemme flyskifte i Billund, som kan foretages på kun 15 minutter,” udtaler administrerende direktør og ejer Niels Sundberg.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.