Emirates åbner daglig rute til Stockholm

Dubais flyselskab vil begynde at flyve til Stockholm med start den 4. september og udvider dermed sin tilstedeværelse i Skandinavien. 

”Efter vores succesfulde start i København i 2011 har vi evalueret mulighederne for ekspansion i Skandinavien. Med sin stabile økonomi er Sverige det perfekte sted for vores regionale tilstedeværelse,” siger Tim Clark, President, Emirates Airline.

Den daglige rute opereres med en Boeing 777-300ER med tre klasser hvoraf otte på First Class, 42 på Business og 304 sæder på Economy.

”At time nye ruter, så de er ordentligt forbundet på tværs af vores netværk, er en integreret del af vores planlægning. Vi har nøje vurderet rejsemønstre og sikret, at passagerer fra Sverige vil være i stand til at nå mere end 25 destinationer i Østen med minimal transittid i Dubai,” tilføjer Tim Clark.

Der er afgang fra Dubai klokken 07.15 og ankomst til Stockholm Arlanda klokken 12.00. Returflyvningen afgår klokken 13.55 og ankommer til Dubai klokken 22.25.

Emirates SkyCargo tilbyder samtidig 19 tons fragtkapacitet mellem de to byer. Emirates SkyCargo opererer allerede en succesfuld fragtrute til Göteborg tre gange om ugen.

Emirates’ lancering på Stockholm kommer efter lanceringen af Haneda den 3. juni. Efter lanceringen af Stockholm åbner Emirates en daglig rute til Clark på Filippinerne den 1. oktober.