Endelig sorte tal for Mols-Linien

mols-linienFremgangen fortsætter i Mols-Linien. Selskabet realiserede i 2014 et bedre resultat end forventet og fik for første gang i syv år sorte tal på bundlinjen.

Rederiet har forbedret omsætningen med 14% i forhold til 2013. Årsregnskabet viser et overskud på 34,5 millioner kroner – en forbedring på 69,6 millioner i forhold til 2013.

Omsætningen i rederiet steg til 612 millioner kroner og rederiet har overført 1,1 millioner personbilsenheder, en stigning på 9% i forhold til 2013.

Bestyrelsesformand Frantz Palludan: ”Gennem de seneste år har vi været dybt inde i maskinrummet i Mols-Linien og optimeret i forhold til tonnage, koncepter ombord, prisstrategi og infrastruktur mm. Kunderne har reageret positivt, og det er glædeligt, at summen af de mange tiltag nu kan ses på bundlinjen”.

Østre Landsret tilkendte den 13. februar 2015 Mols-Linien A/S en erstatning i sagen mod Tryg Forsikring A/S på 13,1 millioner kroner inklusive procesrenter. Sagen angår Mols-Liniens krav på erstatning for det tab, selskabet led som følge af et motorhavari på hurtigfærgen Max Mols den 16. juli 2010. Forsikringskravet har

været omtalt i årsrapporterne 2010 – 2013. Erstatningen påvirkede resultatet for 2014 med 13,1 millioner kroner, hvorved Mols-Liniens samlede resultat efter skat blev 34,5 millioner kroner.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.