Det tyske krydstogtrederi Hapag-Lloyd Cruises vil være mere synligt på det nordiske marked. Her er det rederiets flagskib, Europa 2. PR-foto.

Endnu et krydstogtrederi vil vise flaget i Danmark

Repræsentationsbureauet Aviareps får sin anden internationale krydstogtkunde i Norden. Fremover skal man også klare salg og marketing i Norden for tyske Hapag-Lloyds Cruises.

Hapag-Lloyd Cruises, der ejes ligeligt krydstogtkoncernerne Royal Caribbean og TUI Cruises, har to primære oceangående krydstogtskibe. MS Europa, der blev søsat i 1999 med plads til 400 passagerer, og MS Europa 2 fra 2013 med plads til 500 rejsende.

Herudover har Hapag-Lloyd Cruises tre mindre New Expedition Class-ekspeditionskrydstogtskibe med plads til 230 gæster på hvert skib: Hanseatic Nature, Hanseatic Inspiration, begge søsat i 2019, samt Hanseatic Spirit fra 2021. Disse tre skibe sejler blandt andet ved Arktis og Antarktis.

Aviareps, der nu skal repræsentere Hapag-Lloyd Cruises i Norden, skriver i en pressemeddelelse, at Hapag-Lloyd Cruises ”er det førende luksus- og ekspeditionskrydstogtsrederi i den tysktalende region.”

Sprogene ombord på Hapag-Lloyd-skibene er primært tysk, men også engelsk; Aviareps skriver, at ”internationale gæster anbefales krydstoger med Europa 2, hvor information er tilgængeligt på både tysk og engelsk.”

”Høj kundetilfredshed fra vores skandinaviske gæster”
I pressemeddelelsen fra Aviareps siger Julian Pfitzner, koncernchef for Hapag-Lloyd Cruises. “På MS Europa 2 har vi internationale Guest Relations Managers. Alle tilbud ombord er tilgængelige på engelsk. Vi har høj kundetilfredshed fra vores skandinaviske gæster på vores skibe og byder gerne velkommen til endnu flere gæster. Vi ser frem til at arbejde med Aviareps i Norden.”

Tapani Kauhanen, direktør for Aviareps Nordic, tilføjer: ”Gennem samarbejdet med Aviareps Nordic kan Hapag-Lloyd Cruises drage fordel af vores lokale ekspertise og omfattende netværk i de nordiske lande. Aviareps vil promovere og sælge Hapag-Lloyd Cruises til nordiske krydstogt-entusiaster. Dette partnerskab vil styrke Hapag-Lloyd Cruises’ brand og fremme relationer i regionen.”

Johan Rudolf, der er salgschef for krydstogter hos Aviareps Nordic, siger i pressemeddelelsen: “Vi er stolte over at indlede samarbejdet med Hapag-Lloyd Cruises, hvor vi vil fokusere på at tiltrække nordiske rejsende. Vi ser muligheder for at kunne vise skibene og produktet frem, når skibene besøger nordiske havne i løbet af foråret.”

Hapag-Lloyd Cruises har mindst ni planlagte anløb i Københavns Havn til sommer med skibene Europa, Europa 2 og Hanseatic Nature.

Aviareps fik i august sidste år også en kontrakt om i Norden at repræsentere krydstogtskibene fra tyske Mein Schiff, der er en del af TUI Cruises. Royal Caribbean Group, der ejer halvdelen af Hapag-Lloyd Cruises, består af mainstreamproduktet Royal Caribbean International, det lidt finere Celebrity Cruises og highend-rederiet Silversea Cruises.

 

Relaterede artikler:

Aviareps skal repræsentere TUI Cruises i Norden

Flyselskab får nordisk agent og dansk salgschef

Omstridt dansk mangemilliardær også i krydstogtbranchen