Interirør i i det kommende Moxy Hotel i Tromsø. (Foto: Moxy/PR)

Endnu et Moxy-hotel i Skandinavien

Marriott Internationals særlige Moxy-brand åbnede for nylig i København, og nu er et fjerde skandinavisk hotel på vej, og det skal også drives af danske Core Hospitality.

Det fjerde Moxy Hotel er på vej til Skandinavien. Det er netop blevet annonceret, at hotellet bliver placeret i Tromsø, og at det bliver Core Hospitality, der ejes af Zleep Hotels-grundlæggeren Peter Haaber og dennes familie, der skal stå for driften.

Moxy Hotels, der er et varemærke ejet af Marriott International, har allerede etableret sig med hoteller i Oslo og København, og endnu et hotel er under udvikling i Bergen, der ligesom hotellet i København også drives af Core Hospitality. Hotellet i Tromsø bliver samtidig det nordligste Marriott-hotel i verden

”Vi er meget tilfredse med bekræftelsen af endnu et nyt Moxy hotel i Norge. Moxy Tromsø bliver et meget unikt hotel i området og kommer til at skille sig meget ud fra de eksisterende hotelkæder i byen. Ligesom i København vil vi i Tromsø appellere til såkaldte ’Fun Hunters’ ved at tilbyde store, sociale fællesområder, fyldt med underholdning, der lige så meget er til hotellets overnattende gæster som til lokalbefolkningen,” administrerende direktør Per Denker Sørensen fra Core Hospitality.

Hoteller for milleniumgenerationen
Det er det norske investeringsselskab Daimyo, der har købt ejendommen i Tromsø, og som har valgt at udvikle Moxy-hotellet i samarbejde med Core Hospitality.

“Vi i Daimyo ser frem til at fortsætte væksten i Tromsø og til samarbejde med Core Hospitality. Sammen vil vi etablere et attraktivt hotel, som vil en god tilføjelse til forretnings- og rejselivet i Tromsø og Nordnorge,” udtaler Anne Aubert, Daimyo Eiendom. 

Moxy Hotels er Marriott Internationals nye varemærke, der er fokuseret på millenniumgenerationen og deres rejsepræferencer. Gæster hos Moxy Hotels kan også gøre brug af Marriott Bonvoy, der er bonus- og loyalitetsprogrammet i den internationale hotelkæde.

Core Hospitality åbnede i midten af marts sammen med Marriott det første Moxy-hotel i Danmark, der har fået navnet Moxy Copenhagen. Hotellet i Københavns sydhavnskvarter er sammen med AC Hotels Bella Sky og Copenhagen Marriott Hotel de foreløbigt tre hoteller i Mariott-kæden, der har fundet vej til Danmark.

 

Relaterede artikler:

Nu har København tre Marriott-hoteller

Københavns nyeste hotel klar til åbning

Zleep Hotels udskiller datterselskab