Enighed om ny Storstrømsbro

Finansieringsaftalen er endelig kommet på plads efter gentagne tilløb fra partierne bag Trafikforliget.

Den vigtige nye bro over Storstrømmen er budgetteret til 3,9 milliarder kroner og de penge kan man hente fra indkøbet af nye signalsystemer til jernbanenettet, som blev billigere end forventet, skriver dr.dk.

Forligspartierne er også enedes om at søge EU om 112 millioner kroner i tilskud til projektet, som nu endeligt kan sættes i gang.

Alle Folketingets partier på nær Enhedslisten enedes i 2012 om anlæg af en ny bro mellem Sjælland og Falster, fordi broen fra 1937 er fyldt med revner og helt slidt ned.

Men man kunne ikke i første omgang blive enig om en finansieringsmodel, så forhandlingerne brød sammen i november. Det er de forhandlinger, som nu er genoptaget og har ført til det positive resultat.

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.