Erhvervsrejsebureau får ny direktør

Thomas Rasmussen er fra på onsdag, 1. april, ny direktør for American Express Business Travel i Danmark.

Thomas Rasmussen er fra på onsdag, 1. april, ny direktør for American Express Business Travel i Danmark.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Et halvt år efter den tidligere direktør stoppede, skifter et af de største erhvervsrejsebureauer i Danmark direktør. Som forgængeren kommer den nye direktør fra et kendt flyselskab. Rejsebureauets største kunde er A.P. Møller-Mærsk.

42-årige Thomas Friis Rasmussen er fra onsdag den 1. april ny direktør for American Express Business Travel, Amex, erfarer standby.dk. Det var i weekenden ikke muligt at træffe Thomas Rasmussen, men flere kilder bekræfter nyheden, som Amex ikke har udsendt meddelelse om.

Thomas Rasmussen kom i 2007 til British Airways’ nordiske kontor i København som Corporate Sales Manager med ansvar for firmakunder i Skandinavien samt kontakt til skandinaviske erhvervsrejsebureauer. Han kom til BA fra stilling som Project & Quality Manager i Hertz Biludlejning siden 1995.

Amex’ største kunde i Danmark er A.P. Møller-Mærsk, der i efteråret forlængede sin kontrakt med American Express Business Travel som sit erhvervsrejsebureau. 65 ansatte hos Amex i Danmark arbejder kun for rederiet.

Hos Amex afløser Thomas Rasmussen 40-årige Klaus Johansen, der efter kun tre år stoppede med udgangen af oktober sidste år for at blive Commercial Director i TUI-koncernen, der bl.a. ejer Star Tour, i nyoprettet stilling som ansvarlig for TUI’s onlinesalg og distribution i Europa.

Klaus Johansen kom i 2011 til Amex fra stilling som salgschef hos Air Greenland. Han har tidligere haft lederstillinger i SAS, British Airways og Carlson Wagonlit Travel.

x

Læs Også

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Tidligere rejsebureaudirektør og medlem af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening sov tirsdag stille ind i en alder af 80 år.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.

Ny chef for Langelinie Pavillonen

Det kendte københavnske møde- og eventsted har fået nye ejere – og netop skiftet general manager, der kommer med en fortid fra blandt andet hotelbranchen.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.