Erhvervsrejsebureau skifter direktør

Klaus Johansen.

Klaus Johansen.

ERHVERVSREJSEBUREAUER: Efter blot tre år stopper direktør for et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer med udgangen af måneden. Fra november er han i stedet Commercial Director i TUI i nyoprettet europæisk stilling.

”Jeg takker af efter tre fantastiske og fremgangsrige år i American Express Business Travel for at starte i TUI (Star Tour/Fritidsresor/Thomson Travel) i en europæisk stilling som Commercial Director. Jeg græder med det ene øje – og smiler med det andet. Men glæder mig til det nye og over at have mødt fantastiske kollegaer i Amex,” skrev 40-årige Klaus Johansen fredag på sin Facebook-side.

Til standby.dk sagde han søndag: ”Jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. I mit nye job bliver jeg ansvarlig for TUI’s onlinesalg og distribution i Europa. Det er en nyoprettet stilling og afdeling; jeg får mange rejsedage, men får kontor på Star Tour Danmarks hovedkontor i Valby. Nu har jeg i flere år arbejdet hos flyselskaber og erhvervsrejsebureauer – men har altid syntes, at leisure-branchen var spændende.”

American Express Business Travel er ved at finde afløser for Klaus Johansen. Han kom i 2011 til Amex fra stillingen som salgschef hos Air Greenland. Klaus Johansen har baggrund i flybranchen og erhvervsrejser, bl.a. lederstillinger i SAS, British Airways og Carlson Wagonlit Travel.