”Mange forsikringer på det danske marked er målrettet mellemstore og store virksomheder. Derfor har vi udviklet en løsning til de små virksomheder,” lyder det fra rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV. PR-foto via Europæiske ERV.

ERV får ny årsrejseforsikring til mindre firmaer

For første gang, oplyser Europæiske ERV, kan selvstændige og mindre virksomheder købe årsrejseforsikring online. Det er den første online-forsikring af sin slags på det danske marked.

Normalt skal virksomheder registrere antallet af rejsedage på deres medarbejdere og rapportere dette til forsikringsselskabet eller mægleren årligt. Det giver en del administration som et mindre foretagende oftest ikke har tid til.

Sådan er det ikke med den nye årsrejseforsikring fra Europæiske ERV for mindre erhverv, skriver rejseforsikringsselskabet, der før var kendt som Europæiske Rejseforsikring, i en pressemeddelelse.

Her skal man blot oplyse antal ansatte i firmaet, og så udstedes der en police. Europæiske ERV’s nye årsrejseforsikring for mindre erhverv er udviklet til mindre virksomheder fra én til ni ansatte, og er den første forsikring af sin slags, som er online tilgængelig på det danske marked, oplyses det.

Andreas Sandin, nordisk salgsdirektør for Europæiske ERV, siger i pressemeddelelsen: ”Konsulenter, freelancere og mindre virksomheder skal nemt erhverve sig tryghed på erhvervsrejser. Mange forsikringer på det danske marked er målrettet mellemstore og store virksomheder, når det kommer til pris, dækning og administration. Derfor har vi udviklet en 100 procent digital specialløsning til de små virksomheder.”

Løsning kan matche individuelle behov
ERV’s årsrejseforsikringen til mindre virksomheder giver en grunddækning, og kunden behøver man ikke betale for bagagedækning, hvis man typisk tager bagagen med ombord.

Forsikringen dækker de situationer, hvor erhvervsrejsende typisk for brug for hjælp: Sygdom, ulykkestilfælde, sygeledsagelse, hjemtransport og behov for juridisk bistand. Samtidig har man adgang til dansktalende alarmcentral 24/7, oplyser ERV.

Der er mulighed for at tilkøbe dækning for bagage, afbestilling samt en tryghedspakke, hvor evakuering samt eftersøgning og redning er hovedelementer.

Europæiske ERV er ifølge egne oplysninger Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. ERV er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO med over 37.000 ansatte på verdensplan. ERV i Danmark har sammen med sin svenske afdeling over 1,2 millioner kunder og syv millioner kortkunder.

 

Relaterede artikler:

Gouda Rejseforsikring klar med ny direktør

Forsikringsselskaber straffes for kønsdiskriminering

Specialistselskaber ikke med i test af rejseforsikring