Kasper Møller Smidt er fra 1. juni ny nordisk direktør for Gouda Rejseforsikring. PR-foto.

Gouda Rejseforsikring klar med ny direktør

Kasper Møller Smidt bliver ny direktør for Gouda Rejseforsikring, der tidligere i år overraskende opsagde Dan Kjølhede Laursen som direktør. Også Goudas skadeschef i Danmark er stoppet.

35-årige Kasper Møller Smidt, der 1. juni bliver ny direktør for Gouda Rejseforsikring i Norden, er fundet internt i Gjensidige Forsikring, der ejer Gouda. Direktørskiftet kommer efter Gjensidige tidligere i år overraskende fyrede Dan Kjølhede Laursen, der fik fem år som nordisk direktør for Gouda.

Gouda Rejseforsikring, der skønsmæssigt har 80-85 procent af det nordiske rejsebureausalg af rejseforsikringer, skriver i en pressemeddelelse, at Kasper Møller Smidt kommer fra stilling som chef for Mægler & Agentur-afdelingen på Commercial-området i Gjensidige.

Hans karriere i forsikringsbranchen startede i december 2006, hvor han, ved siden af sit studie på CBS, blev ansat i Codan Forsikring. Herefter gik turen til Købstædernes Forsikring, efterfølgende fik han sin egen forretning i pensionsbranchen, inden han kom til den norske Gjensidige-koncern i 2019.

”Nu skal jeg igen lære noget nyt”
Kasper Møller Smidt siger i pressemeddelelsen: ”Jeg har i mine 15 år i forsikring været heldig at arbejde med flere vidt forskellige forretningsområder. Nu skal jeg igen lære noget nyt, og det er jeg både spændt på og ydmyg overfor.

Det er sjældent, at man får chancen for at betragte noget, man selv er en del af helt udefra, og kunne lytte til kolleger, kunder og samarbejdspartneres behov, uden at være tynget af alt det, man allerede ved. Den mulighed glæder jeg mig over at have her,” siger Kasper Møller Smidt og tilføjer:

”Samtidig glæder jeg mig over, at jeg kan bruge mine mange erfaringer fra branchen, da grundessensen jo stadig er den samme. For mig handler det om at fjerne en bekymring for vores kunder, hvis uheldet er ude. Nu ser jeg frem til at få et nærmere kendskab til Gouda Rejseforsikrings medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi ser ind i et rejsemarked i vækst.”

Gouda Rejseforsikring har siden 2013 været ejet af Gjensidige Forsikring, blandt Gouda-kunderne er over 300 rejsebureauer i Norden. Gouda har blandt andet en døgnbemandet alarmcentral.

Også skadeschefen er stoppet
Også Henrik Iding, skadeschef hos Gouda Rejseforsikring i Danmark, er stoppet. Henrik Iding blev ifølge STANDBY.DK’s oplysninger opsagt i marts. Han nåede ifølge sin Linkedin-profil 15 år hos Gouda, tidligere var han 11 år hos Europæiske ERV Rejseforsikring.

Trine Andrup, kommunikationschef for Gjensidige i Danmark, bekræfter at Henrik Iding er stoppet. ”Indtil vi er klar med en permanent løsning, er Julian Lantz fra Gouda i Sverige konstitueret som skadeschef for Danmark,” siger hun.

Relaterede artikler:

Gouda Rejseforsikrings topdirektør er stoppet

Vi har fået flere rejsebureaukunder

Forsikringsselskaber straffes for kønsdiskriminering

Kårer årets bedste danske rejseforsikringsselskaber

Dansk rejseforsikringsselskab lukker