Rejser i udlandet uden rejseforsikring kan være ruinerende dyrt, hvis uheldet er ude. Her pressefoto fra Airbus med en H135-redningshelikopter fra franske SAF Group.

Europæiske ERV igen kåret til Årets Rejseforsikring

To rejseforsikringsselskaber fik nul point, mens Europæiske ERV vandt Årets Rejseforsikring 2019 for at have de bedste kundeanmeldelser, næstbedste priser og tredjebedste dækning.

For tredje år i træk er Årets Rejseforsikring kåret af hjemmesiden Rejseforsikringsguiden.dk – og som sidste år vandt Europæiske ERV, også kendt under sit tidligere navn Europæiske Rejseforsikring, prisen.

Ifølge Rejseforsikringsguiden.dk opererer otte egentlige rejseforsikringsselskaber og -agenter på det danske marked for rejseforsikringer, nævnt alfabetisk: Bupa Global, Coverwise, Dansk Rejseforsikring, Europæiske ERV, Gouda Rejseforsikring, Globe Rejseforsikring, SafeAway og World Nomads.

Europæiske ERV og Gouda er de to største leverandører af rejseforsikringer til salg via blandt andet rejsebureauerne.

Alle otte rejseforsikringsselskaber og -agenter er vurderet ud fra tre kategorier: bedste priser, bedste dækning og bedste kundeanmeldelser. Vinderen af en kategori får tre point, andenpladsen giver to og tredjepladsen ét point.

To rejseforsikringsselskaber fik 0 point
Årets Rejseforsikring 2019 gav Europæiske seks point, Gouda fem, Coverwise tre, Dansk Rejseforsikring to, mens det kun blev til ét point til SafeAway og Globe Rejseforsikring.

Men altså ingen point til hverken Bupa Global og World Nomads.

“Vores mission er at gøre det enkelt og nemt, at vælge den rigtige rejseforsikring. Vi anvender hvert år de samme objektive kriterier til at kåre årets rejseforsikring. Det giver forbrugerne en rettesnor,” siger Claus Bermann, direktør for rejseforsikringsguiden.dk, der er en del af Bermann & Rosenberg Media.

Europæiske ERV kigger allerede på titlen for 2020
Hos Europæiske ERV glæder nordisk direktør for Kunde- og Skadeservice, David Kraul, sig over at genvinde titlen for andet år i træk og ser allerede frem mod 2020:

“Vi takker vores kunder for deres tillid og den feedback, de løbende giver os, og vi vil arbejde hårdt for også at gøre os fortjent til denne titel i 2020.”

Europæiske ERV vinder især årets titel på at have de bedste kundeanmeldelser i 2019. 309 femstjernede anmeldelser er det blevet til på Trustpilot, mod 82 til nummer to på listen, Gouda.

Tre kategorivindere
Udover en samlet vinder af Årets Rejseforsikring 2019 er der også kåret tre kategorivindere, som udmærker sig inden for hver deres felt.

De tre kategorivindere er: Bedste Priser 2019: Coverwise foran Europæiske ERV og Globe Rejseforsikring.

For at finde vinderen i Bedste Priser 2019 har Rejseforsikringsguiden vurderet priserne på enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer i og udenfor Europa.

I Bedste Dækning 2019 kom Gouda ind som nummer et foran Dansk Rejseforsikring og Europæiske ERV.

I denne kategori er dækningsniveauet for en standard enkeltrejseforsikring og en standard årsrejseforsikring vurderet. I alt er der vurderet ud fra 68 dækninger, heraf 34 dækninger på enkeltrejseforsikring og 34 dækninger på årsrejseforsikring.

Bedste Kundeanmeldelser 2019: Europæiske ERV foran Gouda og SafeAway.

Relaterede artikler:

Brexit gør rejseforsikringen endnu vigtigere

Europæiske ERV skifter salgschef i Danmark

Mange danskere bestjæles under storbyferier