Usikkerhed om, hvad og hvor rejseforsikringen dækker, får nu Europæiske ERV til at udvide dækningen af sine rejseforsikringer til også at omfatte rejser i lande, der i dag er orange eller røde. Her arkivfoto fra Werfen-området i Østrig: Henrik Baumgarten.

Europæiske ERV udvider dækning til orange lande

Rejseforsikringsselskabet ERV har øget sin dækning, så forsikringerne nu også gælder lande der er orange eller røde i rejsevejledningerne. Samtidig omfatter forsikringen nu også rejse i Danmark.

”Som udgangspunkt støtter vi myndighederne og de danske rejsevejledninger, men nogle gæster vil gerne afsted nu, derfor har vi udvidet dækningen.”

Det siger David Kraul, nordisk chef for skade- og kundeservice hos Europæiske ERV, til STANDBY.DK og tilføjer:

”Vi kan se et øget behov for dækning og tryghed. Derfor har vi udvidet vores dækning til blandt andet også at omfatte lægebehandling i lande, der er orange og røde i de danske rejsevejledninger. Og traditionelt har vores rejseforsikringer ikke fokuseret på rejser i Danmark, men det gør de nu.”

David Kraul siger også, at Europæiske ERV kan se et stigende salg af rejseforsikringer efterhånden som genåbningen af de danske grænser rykker tættere på. ”Det stigende salg kommer selvfølgelig også fra et lavere niveau, men vi kan se, at kunderne generelt er fornuftige med valg af rejselande. De skal ikke til Brasilien, men til Sydeuropa, for eksempel Grækenland, hvor stadig flere indbyggere på ferieøerne bliver færdigvaccineret,” siger David Kraul.

Tryghed på rejsen – også i orange og røde lande
De nye rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet har øget lyset for enden af tunnelen for danskere, der er klar til igen at rejse på ferie i udlandet.

Europæiske ERV, der betegner sig som Danmarks største rejseforsikringsselskab, oplever stor stigning i spørgsmål om dækning i orange og røde lande. Med en rejseforsikring fra ERV er kunderne dækket, selvom rejsedestinationen er orange eller røde, hedder det. ERV anbefaler altid, at rejsende følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger, når de planlægger en rejse samt undersøger gældende regler og restriktioner i det pågældende land.

”Det kan dog være svært for kunderne at følge med i, om deres rejsedestination er grøn, gul, orange eller rød, medgiver Europæiske ERV. Derfor er man som kunde fortsat dækket, hvis man rejser til et land, som på grund af COVID-19 er orange eller rødt på Udenrigsministeriets verdenskort,” skriver ERV i en pressemeddelelse.

”Som kunde er man også dækket, hvis man skulle blive syg med corona og få brug for behandling i udlandet,” siger David Kraul.

Usikkerhed om situationen med coronavirus får flere til at kigge mod de danske himmelstrøg, når sommerferien skal planlægges. ”Vi har derfor tilføjet dækning på ferierejser i Danmark på vores årsrejseforsikring, så vores kunder kan rejse sikkert året rundt – ligegyldig om de vælger at rejse til udlandet eller bliver i Danmark under ferien,” siger David Kraul.

Relaterede artikler:

Rejseforsikring dækker nu ved karantæne

ERV: Sikkerhed er topprioritet hos erhvervsrejsende

Europæiske ERV-kunder får videolæge i bagagen