Tropical Islands ved Berlin udvides til foråret med mere plads og flere hotelværelser. PR-illustration.

Europas største badeland udvider tropisk kuppel

Tyske Tropical Islands, der kalder sig Europas største indendørs badeland, udvider i år med et Hawaii-inspireret hotelkompleks i sin tropiske hal. Det betyder også 150 flere hotelværelser.

De nye tilføjelser til Tropical Islands ved Berlin vil gå under navnene Ohana Town og Ohana Lodges. Samlet vil det modulopbyggede nye kompleks øge sengekapaciteten for hele Tropical Islands med over 18 procent, og give de 1,2 millioner årlige gæster endnu mere plads, hedder det i en pressemeddelelse.

Også de knap 27.000 danskere, som årligt besøger det tyske modsvar på Lalandia, i dette tilfælde Tropical Islands, vil til foråret kunne opleve en helt ny ”bydel” i den hangar, der udgør Tropical Islands.

Med 66.000 kvadratmeter er Tropical Islands det største indendørs badeland i Europa. Det omfatter blandt andet en kæmpe kuppel, hvor man om sommeren kan bade udenfor, samt campere eller overnatte i badelandets hytter.

Men nu bliver kuplen for første gang siden etableringen i 2004 udvidet med 2.300 kvadratmeter for at kunne huse et nyt hotel og bymidte. Noget der vil tilføje knap 500 ekstra senge til Tropical Islands allerede store antal sengepladser på fra 2.800 til 3.300 sengepladser, oplyses det.

Tiltrængt udvidelse
”Denne tilføjelse kommer som svar på den stigende efterspørgsel og vil ikke blot øge vores sengekapacitet betydeligt, men også skabe en ny destination indenfor destinationen. Udvidelsen kommer på et tidspunkt, hvor vores gæster søger endnu mere plads og komfort,” siger direktør for Tropical Islands, Thorsten Christopher Jung, i pressemeddelelsen.

Udover den almindelige hotelindkvartering, tilbyder Tropical Islands også feriehuse og campingmuligheder som telte og muligheden for, at gæster kan bo i deres egne campingvogne.

Tropical Islands har siden åbningen i 2004 været et ”tropisk fristed,” der kombinerer Asien, Stillehavsområdet, Afrika og Sydamerika under ét tag ved en konstant temperatur på 26 grader celsius. Resortet i Brandenburg mellem Berlin og Dresden, er ifølge pressemeddelelsen det største badeland med også verdens største indendørs regnskov.

De 66.000 kvadratmeter har angiveligt plads til 6.000 mennesker på samme tid. Blandt attraktionerne er grotter, vandfald, whirlpools, vandrutsjebaner, sandstrande, øer og et skib, samt Tysklands højeste vandrutsjebanetårn på 27 meter med fire rutsjebaner.

 

Relaterede artikler:

Tysk attraktion væltet efter syv år på førstepladsen

Berlin topper som danskernes tyske rejsefavorit

Liseberg i Gøteborg bliver helårsdestination med kæmpe vandland