Danmarks største biludlejningsfirma, Europcar, er nu klar med limousineservice med chauffør i Danmark. Foto: Europcar.

Europcar køreklar med chaufførservice i Danmark

Danmarks største biludlejningsfirma har netop introduceret ny limousineservice med chauffører til eksempelvis møde- og eventbranchen samt virksomheder.

Europcars nye tilbud med professionel chaufførservice, Europcar Global Driver Services, er målrettet virksomheder samt møde- og eventbranchen, men kan naturligvis også bruges af private.

”Vi kommer med denne nye mulighed i Danmark om chaufførservice, fordi der er et marked som vores kunder længe har efterspurgt,” siger Morten Weber, chef for forretningsområdet New Mobility hos Europcar i Danmark, til STANDBY.dk

Med sit nye koncept, Europcar Global Driver Services, vil Europcar på en række serviceniveauer tilbyde limousiner med chauffør i Danmark. Konceptet dækker blandt andet afhentning af for eksempel en VIP-gæst i lufthavnen og transport til hotellet eller det konferencecenter, hvor gæsten skal tale eller deltage.

Morten Weber fra Europcar i Danmark har ikke noget bud på, hvor mange limousiner med chauffører, biludlejningsselskabet har til rådighed. ”Vi samarbejder nemlig med det tyske firma Blacklane, en af Europas største limousineudbydere, så der er i princippet ingen begrænsning for antallet af limousiner med chauffører, som vores kunder kan leje via Europcar,” siger Morten Weber og tilføjer, at en afhentning i for eksempel Københavns Lufthavn og transport til hotellet i København koster mellem 900 og 1.100 kroner.

Europcar/Østergaard Biler har cirka en tredjedel af det danske marked for biludlejning; Avis Budget, Enterprise, Hertz og Sixt har samlet ligeledes en tredjedel, resten er hos lokale biludlejere i Danmark. I højsæsonen har Europcar i Danmark omkring 8.000 udlejningsbiler, varevogne med mere på omkring 40 udlejningsstationer og omsætter på årsbasis for cirka en halv milliard kroner.

Indtil sidste år var Europcar Danmark ejet af milliardæren Karsten Ree, der efter knap fire års ejerskab solgte til den franske Europcar International-koncern. Selve Europcar International udlejer over 300.000 biler i mere end 140 lande.

”Selvom alternative transportløsninger (læs Uber, red) har vundet indpas, oplever Europcar stigende efterspørgsel på chaufførservice, og i kraft af vores globale tilstedeværelse kan virksomheder og private booke biler til brug for eksempelvis transport fra en lufthavn og til centrum,” siger Christian Ree, søn af Karsten Ree og administrerende direktør hos Europcar i Danmark, i en pressemeddelelse.

Tre serviceniveauer
Europcar Global Driver Services har tre serviceniveauer – economy, business og first class – samt muligheden for en business van, også kendt som en minibus. På alle serviceniveauer er der fleksibilitet, hvis en bestilt tur skal ændres eller aflyses ligesom chaufførservicen kan bookes på timebasis.

Det nye koncept hos Europcar i Danmark er tilgængelig for både virksomheder og private, men det er især de professionelle transportbehov, den nye service sigter efter at dække, oplyser Europcar.

Relaterede artikler:

Kendt biludlejningschef har fået nyt topjob

Klar til limousinekørsel til 1.000 kroner i timen

Flere klager over biludlejning