En Mercedes-limousine foran Bella Center – klar til at køre for centrets og dets hotellers gæster. Foto: BC Hospitality Group.

Klar til limousinekørsel til 1.000 kroner i timen

Som første hoteloperatør i Danmark er BC (Bella Center) Hospitality Group nu køreklar med sin egen limousineservice for sine gæster og kunder.

”Prisen er omkring 1.000 kroner i timen – vi er netop begyndt at køre med en stor Mercedes-limousine og håber vi måske også kan få en Mercedes-van med plads til syv passagerer,” siger koncernchef Allan L. Agerholm fra BC (Bella Center) Hospitality Group til STANDBY.dk og tilføjer:

”Gæsterne til vores nye servicekoncept er vores kunder, for eksempel topdirektører der har behov for at blive transporteret rundt i København eller gæster som ønsker at blive kørt rundt til slotte i Nordsjælland, besøge kunstmuseet Louisiana eller blot en tur til og fra lufthavnen.”

BC Hospitality Group, BCHG, omfatter ud over Bella Center blandt andet også foreløbig tre store hoteller, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

”At have limousine med egen chauffør til gæsterne er allerede en god business case for blandt andet vores Marriott-hotel. Det er et voksende forretningsområde, hvor gæsterne kører standsmæssigt med egen chauffør og hvor vi kan tilbyde dem et produkt, de måske ikke havde tænkt, de havde brug for,” siger Allan Agerholm om den nye helårlige limousine-service fra BCHG.

Det nye tilbud om limousineservice er kommet i forbindelse med, at den danske taxalovgivning er blevet liberaliseret en smule.

”Vi har fået en licens, så vi som hoteloperatør langt om længe kan tilbyde in-house limousineservice. Vi har i årevis drevet en lufthavn shuttleservice til og fra vore hoteller i Ørestad; sidste år udvidede vi med egne krydstogt shuttlebusser fra alle tre hoteller til krydstogt terminalerne i Nordhavn,” siger Allan Agerholm og tilføjer:
”I år tilføjer vi så limousineservicen, som ligger i tråd med vores kundeservicestrategi, der har fokus på at optimere service og komfort for vores gæster, og som denne gang gør det på en mere luksuriøs manér.”

Limousineservice døgnet og året rundt
“Vi er ude i et eksklusivt produkt, der både appellerer til den forretningsrejsende, hvor tid er penge, det overnattende brudepar i Copenhagen Marriotts Royal Suite, krydstogtsgæsten, der ønsker ekstra komfort på turen, gæster til gallafest og så videre,” siger Allan Agerholm.

Den ny limousineservice fra BCHG er til rådighed døgnet – og året – rundt. Limousineservicen fra BC Hospitality Group vil være dækket ind med blandt andet snacks, champagne og frisk frugt.

Relaterede artikler:

Bella Center klar til stor udvidelse

Klar med Danmarks dyreste hotelsuite

Hilton atter til København

x

Læs Også

Lufthavnshotel får ny forpagter

Et år efter svensk ejendomsinvestor overtog hotel tæt på Københavns Lufthavn overgives driften fra tirsdag til dansk driftsselskab, som dermed får det hidtil største hotel i sin portefølje.

Nyt Marriott-hotel til København

Til marts næste år åbner hotellet med 228 værelser i Københavns Sydhavn – over to år forsinket. Bag hotellet står dansk hoteldriftsselskab, der er datterselskab til Zleep Hotels.

Hoteller og højskoler måske i Rejsegarantifonden

Når den reviderede pakkerejselov træder i kraft 1. juli kan det betyde, at for eksempel hoteller, der sælger sammensatte rejser, og foreninger, der arrangerer pakkerejser, skal registreres i Rejsegarantifonden.

Københavnsk hotel får ny ejer

Et investeringsselskab har købt bygningen med Best Western Plus Hotel City Copenhagen – hotellets hidtidige direktør skal med sin forretningspartner stå i spidsen. De er interesserede i andre hoteller.

Nordisk premiere på nyt hotelmærke

Radisson skal have sit 3. hotel i den islandske hovedstad – det bliver samtidig nordisk premiere på hotelkædens nyeste varemærke, som der endnu kun er to af i Europa.

Scandic skal bruge 800 nye ansatte

Mens Danmarks største hotelkæde i dag har 1.200 medarbejdere vokser tallet de næste fem år 66 procent når kæden får nye hoteller i navnlig København, men også Aarhus. Der skal bruges nye ansatte på 22 områder.