Få pladser tilbage på læserrejse til Østrig

Læserrejsen går til Zell am See Kaprun fra den 11. til 14. juni, og byder på et væld af oplevelser og fornøjelser, lige fra ophold på det firestjernede Hotel Latin over guidede byture i Salzburg, mulighed for at stå på ski i bjergene, en festlig hytteaften og bjergvandring. Inklusive fuld forplejning, flyrejse, hotelophold, samtlige transfers og udflugter koster turen blot 2.800 kr. pr. person. Normalprisen ligger på omkring 8.000 kr. og i tilgift får hver enkelt rejsedeltager en lækker Salomon Softshell jakke til en værdi af 1.200 kr.

 
Læserrejsen er for alle læsere af Stand BY med arbejde i rejsebranchen, både den trykte avis og læsere på nettet. Tilmelding foregår direkte til Østrigs Turistbureau ved at klikke her, hvor du også kan læse udførligt om det spændende program for turen

Ud af de maksimalt udbudte 20 pladser er der nu kun få pladser tilbage, og deltagelse i turen sker efter ”først-til-mølle princippet”

Skrevet af Webredaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.