Fårup Sommerlands har i normale år cirka 600.000 besøgende, hvoraf hovedparten er danske turister. Pressefoto: Fårup Sommerland.

Fårup Sommerland klar med nyhed i 2021

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien og den nordjyske forlystelsespark ser frem mod at kunne præsentere flere nyheder i 2021. ”Vi vælger at investere i fremtiden,” siger direktøren.

2020 har været en udfordrende sæson for Fårup Sommerland, som med ét måtte skifte høje forventninger, rekordsalg af sæsonkort og en fuldt booket eventkalender ud med strenge restriktioner, mundbind og færre gæster.

Nu retter Fårup Sommerland blikket mod efterårsferien og ikke mindst 2021, der byder på flere nyheder i den nordjyske forlystelsespark.

”I stedet for at ærgre os over en sæson, som langt fra blev som forventet, vælger vi at vende blikket mod lysere tider og investere i fremtiden,” siger administrerende direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen.

Klar med nyheder næste år
Fårup Sommerland lover en spændende nyhed i parken i 2021, som særligt familiens yngste kan se frem til. Her præsenterer Fårup Sommerland nemlig en helt ny bilbane til børn.

”Bilbanen er en skøn familieforlystelse, hvor for eksempel forældre eller bedsteforældre kan tage børn på helt ned til 0 år med på en hyggelig tur med små overraskelser undervejs,” siger Niels Jørgen Jensen.

Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og har under normale år besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske. Fårup Sommerland fik i 2016 sit eget hotel, Hotel Fårup med 51 værelser.

Sidste år fik den nordjyske forlystelsespark Havfrueprisen, der uddeles af Danske Rejsejournalister. Baggrunden var blandt andet, at Fårup Sommerland i 2018 år for fjerde år i træk placerede sig i Top 3 ved afstemning i fagjury over Europas bedste forlystelsesparken med op til en million årlige besøgende. Bag kåringen står det internationale tidsskrift ”Kirmes & Park Revue.”

Fårup Sommerland er et af de 12 medlemmer af Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark (FFD), alfabetisk nævnt: Bonbon-Land, Djurs Sommerland, Dyrehavsbakken, Fårup Sommerland, Jesperhus Blomsterpark, Knuthenborg Safaripark, Legoland, Lego House, Sommerland Sjælland, Tivoli, Tivoli Friheden i Aarhus og Universe på Als.

Sidste år havde parkerne over 12 millioner gæster, cirka 30 procent var udenlandske turister, parkerne har mere end 7.200 medarbejdere og omsatte i fjor for cirka 3,4 milliarder kroner.

Relaterede artikler:

Danske forlystelsesparker mister milliardbeløb

Dansk turisme styrkes i millionaftale om genstart

Stor dansk forlystelsespark klar med ny app