Sterling i samarbejde med mindre flyselskaber

Der kan være et samarbejde på vej mellem Sterling og tre mindre danske flyselskaber, Cimber Air, Danish Air Transport og Sun-Air. Det siger Sterlings nye marketing- og salgsdirektør, Stefan Vilner, til Take Off.”Cimber, DAT og Sun-Air har alle interessante rutenet, som kan bruges til at føde passagerer til vore afgange ud af bl.a. CPH og Billund. Det taler vi med dem om, men på nuværende tidspunkt er det intet konkret. Men Sterling er også med i planen om at opbygge en interesseorganisation for en række europæiske lavprisselskab, her taler vi med bl.a. Air Berlin, Germania, Ryanair osv.,” siger Stefan Vilner.STERLING SER PÅ NYE RUTER
Sterlings marketing- og salgsdirektør siger også, at Sterling kigger på en halv snes nye ruter – og på fremtiden for nogle af sine øvrige.
Endnu er det kun besluttet, siger han, at stoppe den daglige afgang mellem København og Stockholm – konkurrencen er for stor fra SAS og Finnairs lavprisselskab, Nordic Airlink, der for nylig åbnede på ruten.”Men Sterling kigger på omkring ti nye ruter. Vi mærker konkurrencen fra bl.a. SAS’ Snowflake og Braathens, som går målrettet efter os på vores traditionelle store ruter til bl.a. Alicante, Malaga og Nice. Derfor vil vi starte en række kortere ruter, men dog stadig også kigge længere væk på bl.a. Middelhavsregionen,” siger Stefan Vilner.Sterling modtog for nylig det første af fire nye fly fra Boeing. Der er ifølge Sterling tale om den nyeste og mest avancerede udgave af Boeing 737-800 med iøjnefaldende 2,30 meter høje winglets (lodrette, brændstofbesparende vingespidser). Sterling får endnu tre udgaver af sit nye flagskib til foråret – dermed har Sterling mindst 13 fly med en gennemsnitsalder på ca. tre år.Sterlings passagertal er steget alle måneder i år sammenlignet med de samme måneder i fjor – samlet er Sterlings passagertal i årets første 11 måneder vokset 39% til 1.250 000 – og til en gennemsnitlig belægning på 80%.

Skrevet af