Lillebælt Rundt er en af de kør selv-ferier som FDM Travel nu tilbyder danske turister, der indtil videre er ”spærret inde” som følge af rejsevejledningerne. Her er det fra Bridge Walk på den gamle Lillebæltsbro, pressefoto for FDM: Anders Wendt Jensen.

FDM Travel klar med kør selv-ferier i Danmark

I samarbejde med Small Danish Hotels og Comwell tilbyder FDM Travel nu pakkerejser i Danmark. Rejsebureauet forventer at udbyde 15 rundture, men har ikke bud på, hvor mange der kan sælges.

Mens grænserne stadig er lukket og forsamlingsforbuddet forhindrer grupperejser i Danmark, melder endnu et rejsebureau sig nu med pakkerejser til det danske marked.

FDM Travel, der regnes som Danmarks nok største kør selv-rejsebureau i og udenfor Europa, er nu klar med et nyt koncept for Danmark.

Danmark byder på et væld af spændende oplevelser. Mange af disse gemmer sig i afkroge af landet, hvor bilen er den mest oplagte transportform, lyder det fra FDM Travel, der nu også inkluderer Danmark på sin destinationsliste.

Anders Iversen, administrerende direktør for FDM Travel, siger i en pressemeddelelse: ”Mange vil holde ferie i Danmark de kommende måneder. Derfor har vi har lavet en række kør selv-forslag med overnatninger og dagsprogram med forslag til oplevelser undervejs. Vi vil gerne inspirere danskerne til at søge væk fra de mest klassiske turistområder og i stedet opleve lidt mere ukendte dele af Danmark.”

Kør selv-konceptet tager udgangspunkt i det, FDM Travels kunder kender fra destinationer som USA og Europa; konkrete kør selv-ruter med forslag til ofte meget lokale oplevelser undervejs, og hvor overnatningerne er på små, charmerende hoteller eller kroer, skriver rejsebureauet og tilføjer:

”Der er dermed lagt op til en helt speciel ferie, hvor det også er muligt at få hjælp til at skræddersy valget af hoteller og dagsprogrammerne efter kundernes ønsker og behov.”

Rygeost, dansk whisky og en japansk have
Oplevelserne undervejs kan være alt fra rygeost-fremstilling på Fyn, et besøg hos en lille dansk whiskyproducent, et anderledes lokalt museum eller en japansk have.

”På trods af corona oplever vi stadig en lyst til at rejse og opleve nyt. Der er en lyst til at støtte om at være turist i ens eget land. Vi har gjort det nemt at få en helt særlig dansk ferie, hvor man ser nye egne af Danmark og samtidig kan finde inspiration i vores kør selv-forslag, men stadig har mulighed for at tilpasse ferien til egne behov,” siger Anders Iversen.

I første omgang lancerer FDM Travel kør selv-forslag over Sydhavsøerne, Fyn og Lillebælt rundt og i Vestjylland, men der bygges på med yderligere kør selv-forslag.

Færger og eventuel entré/booking af oplevelser undervejs er ikke inkluderet, men her kan gæsterne gøre brug af selve FDM’s i forvejen eksisterende rabataftaler.

I samarbejde med Small Danish Hotels og Comwell Hotels
Anders Iversen siger til STANDBY.DK, at FDM Travel forventer at komme op på at tilbyde 12-15 rundrejsemuligheder i Danmark. Og rejserne udbydes med overnatninger hos Small Danish Hotels, der har over 60 medlemmer landet over, samt de 16 hoteller hos Comwell Hotels.

”Men hvor mange rejser vi kan sælge i Danmark, det har jeg simpelthen ikke noget bud på nu,” siger Anders Iversen og tilføjer: ”Kør selv-rejser er noget langsigtet, de kan jo også udvides til for eksempel Østersøen Rundt.”

Du får som læser adgang til denne historie, der normalt koster penge. Vi håber, at vores artikel kan vise, at vore medier indeholder andet og mere end de nyheder, som du kan læse på gratismedierne. Det er muligt at tegne et abonnement for under to kroner om dagen, så du kan blive klædt på til at følge udviklingen i rejse- og luftfartsbranchen.

 

Relaterede artikler:

Coronakrisen gav FDM Travel tocifret milliontab

Nyt dansk netværk kombinerer cykling og hotel

”Først skal vi af med forsamlingsforbuddet”

Pakkerejser hitter inden for Danmark