Vigsø Feriecenter ligger i Thy, tæt på Vesterhavet. Her et vue over centret, der blandt andet har 175 ferieboliger og en lang række aktivitetsmuligheder. Foto: Danland.

Feriecenterkæde sætter navn på Årets Feriecenter

Danland, der har 24 danske feriecentre, kårer Årets Feriecenter i 2021 baseret på omsætning, rating og antal ferieboliger. Danland er med i OYO Vacation Homes, der også tæller DanCenter.

Danland, Danmarks største feriecenterkæde, har netop kåret Danland i nordvestjyske Vigsø som årets feriecenter 2021.

Det sker på baggrund af de 24 Danland-feriecentres årlige omsætning, rating fra gæsterne, antal ferieboliger til udlejning og bruttolejeforøgelse. Vinderen er det feriecenter, der har fået den højeste samlede karakter i de tre kategorier, hedder det i pressemeddelelse.

Feriecenteret i Vigsø i Thy har blandt andet haft stigning på 140 procent i omsætningen fra 2020 til 2021 samt en gennemsnitlig gæste-rating på 4,07 ud af 5 i 2021.

Danlands feriecentre i Gudhjem på Bornholm og Ho, nord for Esbjerg, indtager anden- og tredjepladsen i årets opgørelse.

Klik for større format. Direktør for Vigsø Feriecenter, Kirsten Nørgaard, modtager prisen som årets Danland-feriecenter fra Danlands administrerende direktør, Kim Holmsted. PR-foto.

I en pressemeddelelse fra Danland, siger Kirsten Nørgaard, direktør hos Danland i Vigsø: ”Jeg er utrolig stolt over, at Vigsø Feriecenter blev tildelt titlen som ”Årets Feriecenter”, hvilket blandt andet kan tilskrives vores dedikerede team. Det er i høj grad deres fortjeneste.”

175 ferieboliger og kursusfaciliteter
Vigsø Feriecenter ligger i Thy nær Hanstholm og Limfjorden, tæt på Vigsø Bugt ved Vesterhavet.

Feriecentret, der blev opført tilbage i 1967, har ifølge sin hjemmeside blandt andet et stort badeland samt 175 ferieboliger med plads fra to personer og til 12 personer. Flere af feriehusene er privatejede.

Vigsø Feriecenter har også fem konference- og mødelokaler til mellem 20 og 300 personer, oplyses det.

Indisk-ejet
Danland er en del af det indisk-ejede europæiske feriehusudlejningsbureau OYO Vacation Homes, der i Danmark også tæller Dancenter.

Kim Holmsted er administrerende direktør for såvel Danland som Dancenter, sidstnævnte udlejer ferieboliger og sommerhuse. Han er også formand for Feriehusudlejernes Brancheforening

Relatererede artikler:

Mange gode tal for dansk turisme i 2021

I år finder danskerne alternativer til sommerhusferie

Stigende forbrugspriser kan ramme danskernes ferie

“Vores ejer køber gerne flere store campingpladser”

Turist-formand: Kamp om at få turisterne tilbage

Klar med åbningsdato for nyt dansk Lalandia

Milliardær øger ejerandel i unik dansk ferieplatform