VIA Travel får Forsvaret som storkunde

En af Danmarks mest attraktive kunderelationer, Forsvarets rejsebudget, skifter nu hænder. Forleden modtog de tre store erhvervsbureauer, Via Travel, Carlson Wagonlit og American Express Corporate Travel, således et brev om, at Forsvaret har valgt Via Travel som ny leverandør fra 1. januar næste år.
Hos Forsvaret bekræfter Mogens Thrane, at beslutningen blev taget efter en licitation, hvor de tre erhvervsbureauer alle bød ind på den fortsatte løsning af opgaven. Thrane fortæller, at det er en kombination af den billigste pris og den bedste service, der har fået Forsvaret til at lægge budgettet hos det norskejede rejsebureau: ”Vi har haft et glimrende samarbejde med AMEX, og der er ingen bad feelings, – det er alene en afvejning af, hvor vi fremover mener at opnå den bedste kvalitet til den laveste pris”.
Via Travel i Danmark hed indtil august sidste år Weco/DSB travel, og blev fusioneret ind i den fremadstormende, norske rejsekoncern.
Via Travels administrerende direktør i Danmark, Axel Christian Rasmussen, bekræfter overfor Stand By, at man i går modtog brevet med den glædelige nyhed. Han vurderer, at alene flyomsætningen med Forsvaret ligger på omkring 75 mio. kr. ud af et samlet rejsebudget på ca. 250 mio. kr.

Skrevet af