Find en bil inden færgeturen

Det er en god idé at finde en venlig bilist at komme med over med Mols-Linien, for hvis man kan stuve ni personer sammen i én bil, er den samlede pris 695 kr. – eller 77 kr. for hver. Er man til fods eller på cykel koster overfarten 360 kr., skriver eb.dk.

 

På foranledning af tegneren Flemming Bau har Ekstra Bladet undersøgt sagen. Han har været med cykel på Bornholm med fruen og med hurtigfærgen Ystad-Rønne betalt 200 kr for de to personer. Turen fra Odden til Århus kostede til gengæld 720 kr. for parret.

Hvis parret havde valgt samme rederis rute fra Kalundborg til Århus, havde den samlede pris været 350 kr.

Kommunikationschef Christian Hingelberg, Mols-Linien erkender det ulogiske i priserne, men forklarer, at det skyldes Storebæltsbroen, som har presset priserne for personbiler helt i bund, mens personbilletterne fastlægges i forhold til, hvad en togbillet ville koste.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.