Flere fejrede deres Danish Travel Award

danish-travel-award-2016

Fra årets Danish Travel Awards, foto: Michael Stub.

TURISME: Flere vindere markerede i går, at de onsdag aften vandt priser ved Danish Travel Award.

Mens SAS var hurtigst på aftrækkeren og allerede sent onsdag aften kunne udsende pressemeddelelse om, at SAS igen havde vundet alle de fire fly-priser ved Danish Travel Award, kom der i går også pressemeddelelser fra flere andre vindere.

Fra Star Tour lød det bl.a.: ”Kundernes opbakning er vigtig” og selskabet glæder sig over, at det vandt prisen som Danmarks bedste charterrejsearrangør foran Spies og Bravo Tours.

”Vi står jo fra november foran et navneskifte til TUI, og det er da ualmindeligt rart at vide, at vi har kundernes opbakning. Alle medarbejdere særlig stolte i dag,” sagde Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour i Danmark.

Danmarks største erhvervsrejsebureau, CWT, glædede sig over, at det for fjerde år i træk genvandt prisen som Danmarks Bedste Erhvervsrejsebureau – valgt blandt afstemning i rejsebranchen.

”Det er en kæmpe cadeau til alle medarbejdere i CWT. Jeg var virkelig stolt og beæret på alle CWT-medarbejdernes vegne, da jeg modtog prisen onsdag aften. Det er en anerkendelse af meget stor betydning,” siger Torben Rodenberg, General Manager hos CWT Danmark.

CWT var også blandt de tre højest placerede i den nye kategori Bedste Meetings & Group Travel.
I alt blev der uddelt 19 Danish Travel Awards, det var 22 år i træk, at Stand By stod for arrangementet i samarbejde med en række gode sponsorer, herunder Cirkusbygningen, der også i år lagde rammer til den flotte aften med 300 indbudte deltagere fra hele rejsebranchen.