Flere internationale passagerer sikrer indtjeningen

Københavns Lufthavne A/S kommer ud af årets tredje kvartal med et driftsoverskud før af- og nedskrivninger, EBITDA, på 778,8 millioner kroner mod 737,6 millioner kroner for et år siden.

I juli, august og september benyttede 8,5 millioner passagerer, en stigning på 0,6% i forhold til samme periode sidste år og det højeste antal rejsende nogensinde i et enkelt kvartal, skriver business.dk.

”Omsætningen steg til 1.215,1 millioner kroner fra 1.170,6 millioner i samme periode sidste år: Den udvikling, vi så i årets første måneder, er fortsat hen over sommeren. Flere danskere rejste på ferie, og mange, især sydeuropæere og amerikanere, valgte at holde flere her i landet. Begge dele sikrer en fortsat vækst sammenlignet med sidste sommer”, skriver selskabet i regnskabet.

Københavns Lufthavne fastholder forventningerne for hele året på et resultat før skat på 1.600-1.700 millioner kroner og et driftsresultat før særlige afskrivninger, EBITDA, der er højere end sidste år.

Mange fly forsinket i København

ATP køber sig ind i Københavns Lufthavne

Arlanda vokser hurtigere end Københavns Lufthavn

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.