Flere krydstogter inklusive flybillet

2019/08/defaultmain.jpgCRUISE: Royal Caribbean går sammen med en række bureauer ud i en stor kampagne for salg fra Barcelona og Rom, inklusive flybilletter med Norwegian og SAS.

Krydstogtrederierne må nu og da søge nye veje i et marked, hvor lavpriser i dette forår har været dominerende, ikke mindst på grund af en række uheldige hændelser med et enkelt selskab, Carnival, og en følgende rabat-krig.

Det betyder, at RCCL i Danmark sætter stribevis af krydstogter til salg med Liberty fra Barcelona og Navigator fra Rom, inklusive fly fra København med hhv. Norwegian og SAS i sommer. Prisen inkluderer også transfer, hvilket især betyder noget på afgange fra Roms havn, Civitavecchia, der ligger ca. 80 km. fra lufthavnen.

”Vi har lavet en aftale med bureauerne, som en overgang var imod systemet med at bruge af ”vore” flybilletter i stedet for deres eget salg, men denne gang er de med”, siger den danske salgschef Henrik Bergqvist til standby.dk

Der bliver tale om en måneds kampagne dækkende forskellige afgange om søndagen. Med Navigator syv dage i Middelhavet inklusive flybillet og udvendig kabine 8.200 kr. En indvendig kabine i skoleferien i oktober fra Barcelona, også med fly fra København, koster 6.855 kr.

I den kampagne begynder krydstoger for alvor at kunne konkurrere med charterferien.