Flere ønsker zoneopdelt ferie

sensatori star tourStadig flere vælger feriehotel med særlige inddelinger til børnefamilier, voksne, par og VIP’s. Derfor åbner Star Tour seks nye hoteller med såkaldt zoning, hvor barnelatter og café latter er adskilt.

10.000 flere danskere vil i år checke ind på ét af Star Tours zoneopdelte hoteller, hvor der skal være et område kun for par, kun for børn, opdelte pools og områder for livsnydere, der gerne vil nyde ekstra luksus.

Ved at zoneopdele hoteller kan børn og forældre plaske løs i egen pool med gråd og latter til følge, mens rejsende uden børn kan vælge en mere støjfri pool, hvor børn ingen adgang har. Tendensen fortsætter ind i restauranterne på zonehotellerne, hvor gæsterne inddeler sig i områder alt efter om, der er børn i selskabet.

Flere hoteller vælger derudover at oprette VIP-områder med egen reception, lounge, butlerservice, badekar på balkonen, morgenmadsservice og adgang til et endnu mere eksklusivt pool-område.

Tendensen rækker også ind på selve flyrejsen, hvor TUIFly Nordic har skabt en særlig zone til rejsende uden børn på de fleste flyvninger. Især de rejsende med børn er glade for opdelingen, fordi de ikke længere behøver at sidde med røde ører, hvis børnene græder.