Tegning af det kommende nye restaurantområde i Københavns Lufthavns Terminal 2.

Flere restauranter til lufthavnen

Til sommer er Københavns Lufthavn klar med udvidelse af Terminal 2 med 25 nye butikker og restauranter.

Lufthavnen har netop oplyst om de ti første restauranter, der åbner i det udvidede område ved Terminal 2 mellem Finger A og B. Her kommer blandt andet danske spise- og drikkesteder som Mikkeller, The Bird – Kissmeyer og Cock’s & Cows samt internationale varemærker som Espresso House og Pret A Manger.

De 25 nye spisesteder med mere i Terminal 2 skal være en blanding af det bedste fra danske restauranter og barer, der kendes fra Københavns madscene. Men lufthavnen vil også fremover tilbyde store, internationale varemærker. Lufthavnen gennemfører årligt cirka 100.000 passagerinterviews for at finde det bedste miks af tilbud til passagererne.

I weekenden sagde Louise Koldsgaard Rasmussen, Senior Brand Manager i Københavns Lufthavn, til standby.dk om de kommende udvidelser ved Terminal 2:

”Lufthavnen har i dag omkring 110 butikker og restauranter. Nu har vi foreløbig oplyst om ti af de i alt 25 kommende nye enheder. Mange restauranter og caféer vil gerne være i lufthavnen. Der er navnlig stor interesse fra københavner-varemærker, som ser lufthavnen som et interessant sted med de mange millioner passagerer.”

Louise Koldsgaard Rasmussen tilføjer, at lufthavnens salgsteam har været gennem en længere proces for at finde de rigtige tilbud på blandt andet restaurantområdet i forhold til de rejsendes behov. ”Hvad vi tilbyder, skal passe til passagerernes præferencer, budgetter og maver,” siger hun.

Det bedste af København i lufthavnen
Udvidelsen af det nye område i Terminal 2 tilføjer 4.000 kvadratmeter til Københavns Lufthavn. De kommende måneder vil lufthavnen løfte sløret for de resterende 15 varemærker i det nye område.

Ifølge Københavns Lufthavn har passagererne i snit 98 minutter efter sikkerhedstjek til boarding. Og to ud af tre rejsende shopper og/eller spiser i lufthavnen før afgang.

 

 Relaterede artikler:

Københavns Lufthavn sætter rekord med nybyggeri

Københavns Lufthavn sænker priser for flyselskaber

Verden fik 3.524 nye flyruter sidste år