Fly vendte om, da laser gjorde pilot dårlig

1452613258Et passagerfly fra Virgin Atlantic blev ramt af laser kort efter starten fra London Heathrow søndag aften og måtte returnere til lufthavnen, da en pilot blev dårlig, oplyser britisk politi ifølge The Guardian.

Flyet var fortsat over Irland, inden flyvekontrollen i London fik melding fra flyet om ’et sundhedsmæssigt problem med en af piloterne efter laserhændelsen’, fremgår det af lydoptagelser fra cockpittet ifølge AFP.

Når laserlys rammer cockpittet, kan det virke generende for piloterne og dermed være en sikkerhedsrisiko. Det er dog sjældent, at passagerfly må vende om på grund af laser-episoder.

Politiet har ikke anholdt nogen for at stå bag laserstrålen søndag aften, og det sker i det hele taget sjældent, at personer bliver anholdt for det, skriver avisen.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.