Flyselskab med dametoiletter

Indretningen med dametoiletterne bliver gennemført på grund af henvendelser fra kunderne, oplyser All Nippon Airways i en pressemeddelelse, skriver business.dk.

Ifølge en kundeundersøgelse fra 2007 mente 90% af de adspurgte kvinder, at idéen om dametoiletter var god og begrundede som regel svaret med, at mange mænd glemmer at slå toiletbrættet ned.

De særlige dametoiletter indrettes på et større antal internationale flyvninger bagest i kabinen, hvor alle kvinder ombord har adgang. I tilfælde, hvor der er meget få kvinder ombord, kan de undtagelsesvist også benyttes af mænd, hvis der er trængsel.

Toiletspørgsmål optager ikke sjældent det japanske flyselskab, som tidligere har bedt deres rejsende om at benytte toiletterne i lufthavnen inden afrejse for at spare vægt og reducere brændstofforbruget.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.