Flyselskab overvejer København

royal-jordanianInden for to år flyver Oneworld-medlemmet Royal Jordanian igen på København, sagde direktør for flyselskabet forleden ved en luftfartskonference, sponseret af Travelport. Ethiopian Airlines fra Star Alliance næste skandinaviske rute bliver til Oslo.

Ved CAPA – Centre for Aviations – årlige topmøde i Antwerpen, sagde Royal Jordanian Airlines strategi-direktør, Richard Nuttall, til takeoff.dk: ”Vi overvejer at vende tilbage til København, et stort marked på vores radar. Mon ikke vi er tilbage i København indenfor to år. Vi kan ikke konkurrere med de store flyselskaber i regionen, Etihad, Emirates og Qatar Airways – og vi savner stabilitet i vores område med uro i Syrien, Egypten og Libanon.”

Til gengæld har Ethiopian Airlines ikke planer om at åbne på København – Star Alliance-medlemmet flyver allerede på Stockholm: ”Skal vi åbne ny rute til Skandinavien bliver det til Norge, der har flere somaliere end Danmark,” sagde koncernchef, Tewolde GebreMariam, til takeoff.dk under CAPA-konferencen.