Flyselskab overvejer København

royal-jordanianInden for to år flyver Oneworld-medlemmet Royal Jordanian igen på København, sagde direktør for flyselskabet forleden ved en luftfartskonference, sponseret af Travelport. Ethiopian Airlines fra Star Alliance næste skandinaviske rute bliver til Oslo.

Ved CAPA – Centre for Aviations – årlige topmøde i Antwerpen, sagde Royal Jordanian Airlines strategi-direktør, Richard Nuttall, til takeoff.dk: ”Vi overvejer at vende tilbage til København, et stort marked på vores radar. Mon ikke vi er tilbage i København indenfor to år. Vi kan ikke konkurrere med de store flyselskaber i regionen, Etihad, Emirates og Qatar Airways – og vi savner stabilitet i vores område med uro i Syrien, Egypten og Libanon.”

Til gengæld har Ethiopian Airlines ikke planer om at åbne på København – Star Alliance-medlemmet flyver allerede på Stockholm: ”Skal vi åbne ny rute til Skandinavien bliver det til Norge, der har flere somaliere end Danmark,” sagde koncernchef, Tewolde GebreMariam, til takeoff.dk under CAPA-konferencen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.