Flyselskab overvejer København

royal-jordanianInden for to år flyver Oneworld-medlemmet Royal Jordanian igen på København, sagde direktør for flyselskabet forleden ved en luftfartskonference, sponseret af Travelport. Ethiopian Airlines fra Star Alliance næste skandinaviske rute bliver til Oslo.

Ved CAPA – Centre for Aviations – årlige topmøde i Antwerpen, sagde Royal Jordanian Airlines strategi-direktør, Richard Nuttall, til takeoff.dk: ”Vi overvejer at vende tilbage til København, et stort marked på vores radar. Mon ikke vi er tilbage i København indenfor to år. Vi kan ikke konkurrere med de store flyselskaber i regionen, Etihad, Emirates og Qatar Airways – og vi savner stabilitet i vores område med uro i Syrien, Egypten og Libanon.”

Til gengæld har Ethiopian Airlines ikke planer om at åbne på København – Star Alliance-medlemmet flyver allerede på Stockholm: ”Skal vi åbne ny rute til Skandinavien bliver det til Norge, der har flere somaliere end Danmark,” sagde koncernchef, Tewolde GebreMariam, til takeoff.dk under CAPA-konferencen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.