’Flytryg’ på rejsemesse

flyskrækUlykken med Air Asia maskinen har gjort danskerne mere utrygge ved flyvning end sædvanligt. Det mærkes på download af mobil-app’en Flytryg, der er udviklet for at hjælpe flyveangste danskere. 

Ved siden af hotelkæder, rejsebureauer, kuffertfirmaer og flyselskaber er der på weekendens rejsemesse i Forum er det danske firma Flytryg, der ejes og drives af piloten Ulrik Pedersen.

”Vi har mærket, at der har været over 30% stigning i antallet af downloads af vores app til iPhones og Android siden Air Asia-katastrofen 28. december. Mange er blevet mere beklemte ved at skulle flyve, og vi er her for at fortælle, at det er der ingen grund til. Og at der er hjælp at hente. Og der er vel ikke noget værre end at have lyst til at rejse, men ikke turde”, siger Ulrik Pedersen.

Ud over Flytryg-appen har Flytryg også kursustilbud med i Forum. Der er weekendkurser, der inkluderer simulator-træning og en kort flyvetur typisk til en skandinavisk destination, der er individuelle kurser, specielle langrute-kurser, der involverer en flyvetur til USA og opfriskningskurser.

En Epinion-undersøgelse fra 2013 viste, at 36% føler ubehag ved hele flyveturen og 68% følte ubehag ved turbulens, start eller landing.

Mere på www.flytryg.dk og om app’en på http://flytryg.dk/app-til-mobiler-og-tablets/

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.