Første ansatte ved hotel i Centralpostbygningen

Susanne Barfoed på vej ind i den ikoniske bygning.

Nordic Hotels & Resorts ansætter Susanne Barfoed som den første person til at varetage forvandlingen af Centralpostbygningen i København til et luksushotel. 

Hun er udnævnt til direktør for marketing & PR ved ombygningen af Centralpostbygningen i København. Hun skal lede og opskalere hotelprojektet med konvertering af den gamle Centralpostbygning til luksushotel. Efter en international karriere i hotelbranchen har Susanne Barfoed en mængde erfaring inden for alle aspekter af branding, senest fra Starwood Hotels & Resorts, hvor hun havde ansvaret for branding i Europa, Afrika og Mellemøsten af mærker som Sheraton og Westin.

“Efter mange år i udlandet glæder jeg mig til at vende tilbage til min hjemby og til at deltage i omdannelsen af den gamle Centralpostbygning. Jeg har en holistisk indstilling til branding og tror på at skabe unikke og differentierede gæsteoplevelser via alle berøringspunkter med vores kunder, og jeg ser frem til at arbejde sammen med mine talentfulde kolleger på Nordic Hotels & Resorts”, siger Susanne Barfoed.

Det nye hotelprojekt “Posthuset” blev lanceret i oktober 2016 og planlægges at åbne i 2020. Hotellet skal have over 400 værelser, flere serverings- og udskænkningssteder og spa. Siden 1912 har bygningen været hovedkvarter for det danske postvæsen.