Et værelseskoncept på Scandic Go. (Foto: Scandic | PR)

Første nye Scandic Go-hotel åbner i Stockholm

Efter sommeren slår Scandic Go dørene op i Stockholm. Hotelkæden har desuden allerede den næste adresse på plads, mens drøftelserne om danske hoteller under varemærket er i gang.

Scandic nærer en ambition om at blive markedsleder inden for økonomisegmentet i Norden, og det mål skal indfries via hotelkædens nye varemærke kaldet Scandic Go, hvor konceptet blandt andet er karakteriseret af attraktiv prissætning, mulighed for selvbetjening samt at få varm mad døgnet rundt.

Værelserne på et Scandic Go-hotel skal have et ”ungdommeligt design” med forskellige løsninger til eksempelvis opbevaring, da det efterspørges af den målgruppe af fritidsrejsende, der ønsker at gøre brug af destinationens oplevelsestilbud frem for at fokusere på selve hotelopholdet, lyder det.

Hotellerne under det nye varemærke vil både bestå af eksisterende Scandic-hoteller, der rebrandes, samt bliver etableret fra bunden i nye hotelbygninger.

Åbner atter et hotel i 2024
Det første hotel åbner til september på Upplandsgatan i det centrale Stockholm, men allerede nu har Scandic fundet en bygning, der skal huse endnu et Scandic Go-hotel, som ligeledes vil være at finde i den svenske hovedstad.

Scandic oplyser, at planen for nuværende er, at det kommende hotel vil åbne i slutningen af sommeren 2024. Der er blevet i underskrevet en aftale med udlejningsvirksomheden Pandox, der vil forestå en renovering af ejendommen, inden hotellet åbner.

Det kommende hotel vil får en central placering med beliggenhed på gaden Fridhemsplan, som befinder sig på øen Kungsholmen i Stockholm. Ifølge Scandic vil det have en kapacitet på 221 værelser.

Flugter med kædens mål
Jens Mathiesen, der er administrerende direktør for Scandic Hotels Group, fortæller, at man med de to nye hoteller i Stockholm vil tage et skridt i retning af at få etableret kæden som markedsleder.

”Vi er enormt glade for at åbne vores første hotel på Kungsholmen. Med kompakte hotelværelser og pladseffektive fællesarealer er ejendoms- og hotelkonfigurationen i høj grad på linje med vores nye Scandic Go-koncept og vores mål om fortsat at udvikle os i det hurtigt voksende economy-segment.”

”Ved at udvide Scandic Go fortsætter vi med at styrke vores hotel- og produktudbud i Stockholm, samtidig med at vi styrker vores arbejde med at indtage en ledende rolle og udvikle segmentet i Norden,” siger han om udrulningen af varemærket, der først blev offentliggjort i 2020, men sidenhen lagt i dvale for en tid som følge af COVID-19-pandemien.

Dansk dialog i gang
Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår turister i Danmark kan indlogere sig på et Scandic Go-hotel, men den administrerende direktør for Scandic Danmark, Søren Faerber, slår fast, at drøftelserne om at få varemærket ind på det danske marked er i gang.

”I Danmark har vi igennem et stykke tid haft en løbende dialog, som har affødt en stor interesse fra flertallet af bygningsejere, der sammen med hele den danske organisation ser frem til at få Scandic Go til Danmark.”


Relaterede artikler:

Scandic åbner stort hotel i Tyskland

Scandic Hotels lancerer nyt lavprisvaremærke

Scandic klar med nyt hotelvaremærke